Asiyeozgur Kızlar merhaba 12 haftalik hamileyim yüz üstü yatmayi hep çok severim ama hamilelikten dolayı içim rahat etmiyor. Sizler nasil yatiyorsunuz yan yatınca yorgun uyaniyorum kollarım uyuşuyor
Melikemrvvv Asiyeozgur doktorum 6. Aya kadar istediğim şekilde uyuyabileceğimi söylemişti rahatça yatıyordum 31. Haftadan bildiriyorum artık hiçbir pozisyonda uyuyamıyorum😅😅😅
Cosimaniehaus Asiyeozgur benim karnım 12 haftalıkken çıkmamıştı ben yüz üstü yatıyordum. Bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca artık yatmadım 19. Haftalarda falan.
zeynosileannis Asiyeozgur 12. Haftada bebeğin üstüne yattığımı anlayana kadar yattım. Sert birşey hissettim bir dahada yatamadım 😂 yani rahatsız olana kadar devam
Asiyeozgur esmerrmm yaaa buna çok sevindim 😅 sabaha kadar pozisyon degistirmekten uykumda rezil oluyor
Zynpkcn Karnim rahatsiz edene kadar yuz üstü yattim sanırım 14. Hafta idi daha yatamadım sag sol olarak yatyrm
Dilekveuzum Bende aynı durumdayım, psikolojik olarak sanırım hep yüzüstü yattığım halde öğrendiğimden beri yatamıyorum, doktora da sormayı hep unutuyorum iyi oldu bende rahatça yatayım bari artık