ecrinms merhaba arkadaşlar daha once burdan kız diyen de oldu erkek diyende oldu şuan 14 haftalik devlet doktoru tahminde bile bulunmadı😔 küçük falan dedi ama 11 12 haftalık öğrenenler bile var sizden ricam anlayan lar var bu siteden tahmin yapabilirmisiniz
Babymom-2- Mem canım bakarmısın 13 haftalık hissiyatın ne diyor 
Lina_alya_aras Babymom-2- erkek gibi sanki artık gördüğüm kordon mu pipi mı bilemiyorum ama erkek gibi hissediyorum 🩵
Babymom-2- Mem doktorumuz yüzde 90 erkek dedi çok dik dedi çıkıntı yukarı dogru üstten cekti bacaklar üst üsttw ordada cıkıntı vardı kordon değildir heralde
Mem Babymom-2- hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda bizde erkek istiyoruz ama doktor kıza benziyor dedi
Babymom-2- Lina_alya_aras doktorumuzda yüzde 90 erkek dedi 10. Haftada kızımıda bilmişti ikinci gebelik bu
Babymom-2- Lina_alya_aras o zaman erkekleri kolay tahmin ediyorlar aynı böylemiydi kordon olsa bacaklarını oynatırken kaybolurdu böyle baya dik duruyordu 😂
Lina_alya_aras Babymom-2- anlamam canım ama benim oğlan da pipisini gözüme soktu masallah doktora bir daha bakın dedim hep doktor artık erkek olarak kabul edelim dedi