Nurbozdag08 Kızlar İzmir’de yaşayanlar detaylı ultrason fiyatları hakkında bilgi verebilir mi. Bir de kaçıncı haftada yapılmalı en uygun hafta 22. Hafta diyorlardı sizler kaçta yaptırdınız
Hiranurunannesiii Nurbozdag08 Ben 2 hafta sonra Serkan Güçlüye randevu aldım, ona gideceğim. Eltimin doktoruydu, çok memnundu onun önerisiyle gideceğim. 2600 nakit 2800 kartla demişlerdi ücret için. Benim 21.haftama randevu verdiler.
MihriSare Nurbozdag08 prof dr sebahattin beye yaptırdık biz alsancakta özel klinik gayet iyiydi doktor herşeyi açıkladı ve yüzünü göstermek için baya uğraştı hem dosya olarak hem pdf olarak cepten attı 2000 tlydi. En uygun orasıydı
Rabiaozcnn Nurbozdag08 Sada Hastanesinde bora bey detaylı ultrason için 1.700 sigorta ile normal doktorum Şule Aydın çok iyi bir doktor
Caglab Nurbozdag08 Sebahattin beye gittim geçen hafta 2500 tl. Güleryüzlü bir doktor değil ama işinde çok usta.Ablamın hocasıydı ve İzmirin yarısını o doğurttu demişti bana. 15 dk filan baktı valla yalan yok. Anlatmadan normal normal diyip geçiyor. Ama iyi doktor olunca güveniyorsun işte.
Nurbozdag08 Hiranurunannesiii doktora gittiniz mi bende randevu aldım ama bilgilendirme mesajı gelmedi acaba randevu oluşturulmuş mudur sizin de öyle mi olmuştu? Parayı gidince ödüyoruz dimi
Gizem9688 Can hastanesi murat akbaşa 2600 e yaptirdik 6 hafta önce 22. Haftada. Cok ilgili sakin sessiz bi adam. Hem anlatiyor sakince hem de yüzünü görmek icin 3 kere falan çabaladi görmeden birakmadi. Biz cok sevdik
Nurbozdag08 Gizem9688 çok teşekkürler kaç dakika baktı bi de video verdi mi video da istiyorum ya cd flaş veriyorlarmış
Nurbozdag08 MihriSare ya teşekkür ederim doktor samimi dimi iyi derseniz ona gideyim kaç dakika baktı
Ozgis1s Nurbozdag08 Sebahattin beyin ücreti 2500 olmuş geçen hafta arkadaşım gitti. Bende ona yaptırmıştım 2 ay önce 1800’dü. Aradığınızda yine fiyat sorarsınız. Samimi güler yüzlü konuşkan bir doktor değil ama her şeye bakıyor Prof. Zaten. Video vermiyor fotoğrafı da a4 kağıdına basılmış böyle küçük küçük 8-10 fotoğraf şeklinde veriyor
Gizem9688 Nurbozdag08 45 dk falan bakti. Video vermedi ama eşim çekti yanda. Sadece yüzünün oldugu 4 foto verdi bize. Geri kalanı kendi doktoruma atmis organlari falan. Bir sorun olsaydi onların da fotosunu verirdi sanirim. Bizde Bir sorun cikmadi. Insallah sizin de saglikla gecer
Nurbozdag08 Ozgis1s teşekkür ederim ya video veren istiyorum da hangi doktor acaba araştırayım bi iyice
Ozgis1s sumerveyilmaz karataşta perinatoloji yok radyoloji var. Ben perinatoloğa yaptırmak istedim o yüzden ☺️
Caglab Nurbozdag08 bence de önemli.ilk gebeliğimde öyle bir doktora gitmiştim. Ama herkes bunu tavsiye edince gittim. Çok tecrübeli diye de sesimi çıkarmadım🤷🏻♀️