Damlademirr Arkadaşlar daha evlenmeden öncesine kadar akıntı sorunum vardı evlendim hamile kaldım hala var sarı ama kokusuz bazende şeffaf doktora söyledim giriş verdi ancak işe yaramadı fitili bırakınca aynı sümüksü fiği yumuşak bazen katı parça şeklinde gerçekten kötü hissediyorum çamaşırımı mahvediyor böyle sorun yaşayan var mı ne yaptınız yada akıntı için ne yapılabilir ki başka 😑
Seyyyma7 Damlademirr günlük ped kullanmaktan başka çaren yok canım, iğrenç bişi yaşıyorum ben de senin gibi 😭
Sevdaliza Sirke diyolar ama bende öyleyim doktor toz ilaç verdi bu akşam son idrardan sonra içicem sabah ilk idrarla geçecek dedi değişim görürsem gün içinde yarın haber veririm
KbrKdr Benim de çok var sinirlerim bozuldu artık sürekli ıslaklık hissetmekten doktora sordum gebelikte normal dedi
mrshavva Fitil bende de işe yaramadı hala akıntım devam ediyor evlenmeden önce de vardı hala da var şuan 39 haftalığım nasıl akıyor anlatamam sadece geceleri uyurken olmuyor önceden uyurkende oluyordu bu ara olmuyor saat 7’den sonra tekrar başlıyor yatana kadar 🤨