Btlbet Dün sezeryan oldum 2.kez.dogum uzun sürdü dedim doktora ne oluyor dedim .rahim agzı birlesmis yapısmıs dedi.allahım nasıl korktum olur bole seyler dedi.smdi yürüyorum ama gaz var nasıl varya yurutmuyor eve cıktık bugun zorlanıyorum
ASE6154 Btlbet kayısı hoşafı veya kayısılı meyve suyu için bol bol birde ben hamileliktede gaz sorunu yaşadığımda düz yatıp ayaklarımı yükseğe uzatıyorum birsüre sonra sorun kalmıyor
BabyAta Btlbet ben gaz çıkaramadım gaz cikarmadan da hastaneden taburcu etmiyorlardı doktorum son çare olarak lavman yaptı. Gaz çıkarmayanlara bunu yapıyorlar. Çünkü çıkarmadan taburcu etmezler
Btlbet BabyAta ben sabah cıkardım bi zaten taburcu olmadan.sizin dediginiz o hic cıkarwmayan icin gecerli
Btlbet ASE6154 evet bende ole yapıyorum.dün oglede geldim eve az once cıkardım gazımı ama sizde nasıldı ilk günler agrınız yürümeniz falan
ASE6154 Btlbet benimde 2. Sezaryenimdi bugün 5. Gün ve bende ilk gün gaz çıkaramadım sancıdan kıvrandım 2 gündür normale döndüm şuan sadece hareketlerimi biraz kısıtlıyor dikişler 2 3 güne iyi olur yüksek ihtimalle
Btlbet ASE6154 ıns hemen agrım sancılarımız gider🙏cok yeniyiz daha ben otururken kalkarken biraz zorlanıyorum haliyle