Tutaste_ Hangi teknikle cinsiyet tahmini yapıyorsunuz yüzük testi vs yapicamda bakalim ne çıkıcak eğlence olsun 😀sızın bıldıgıniz baska bişey varmı
Mesen Tutaste_ Çin takvimi Yüzük testi Ayak altı beyazsa erkek pembe ise kız Hepsini denedim hepsi de tuttu 😂
Zeyneppcagliin Ben yüzük testi yaptım erkek çıktıı 🫶🏼 Çin takvimine baktım Erkek çıktı Rus takvimi erkek dedi Keseden erkek dediler ama 12. Haftada doktor kız olabilir dedi. Şuan 14 haftalık 2 hafta sonra bakıcaz 😀😀
sydatlhablc Denedim tabiki merak ediyo insan 2 çocuğumda da içime doğdu öylede oldu ama yok bu sefer yüzüme bakıp erkek olacak diyen de var kız diyen de 🤭 11 haftalığız bu arada
Trabzon61- Çin takvimi kız cıktı yüzük testi kız cıktı birde bıcak makas testi var oglumda yapmıstık dogru cıktı bundada yaptık kız cıktı bakalım hayırlısı😊
Trabzon61- Tutaste_ 😂 sen görmeden birisi iki yastık ayarlayıp birine makas birine bıcak koycak sonra sen birine oturcaksın bukadar bizede haber ver yapınca ilk cıkan neyse o oluyormus
Tutaste_ Trabzon61- aaa evde tekim yaa eşime gelince yaptırırım görevde simdi evde patlıyorum sıkıntıdan,😀😀