Duygu0621 Arkadaşlar 2 yaş kızım var ve 25 haftalık hamileyim . Çocuklu ve hamile olan bayanlar için öncelikli olarak bi şey varmı havalimanında . Öneride bulunabileceğiniz şeyler varmı yada .
Sedadvc Hulo2105 raporluk dönemde değilim. Kime bilgi veriliyor hamileyim diye? Bir de eşim de benimle birlikte önce binebilir mi acaba? 🤔
Duygu0621 Hulo2105 2 aylıkken bir kez daha uçuş yapmıştım ilk kızımda . Ama öyle bi öncelik olmamıştı. Orda içeri alan biletleri kontrol edenler de hi bişey dememişlerdi
Hulo2105 Sedadvc raporluk bir durum yok ki zaten ben 21. Haftadaydım bana hatta bilet bölümündeki çalışanlar kaç haftalıksınız dedi bende söyledim. Uçak girişinde arkadaşlara da söyleyin dedi ben zaten direkt öne geçtim aldılar
Hulo2105 Duygu0621 zaten bişey demelerini beklemeyin siz direkt sıra varken öne geçin hani sizi birileri çağırmıyor gelin diye
Sedadvc Duygu0621 Ben 24. Haftadayim ama kimisi göbek sanıyor, bazısı anlıyor. Karnım henüz çok hamile gibi değil. O yüzden öncelik için kime soyleyeceksek söyleyip erken girelim. 😂
Dlk123 Bende 33 haftalıkken uçağa bindim Pegasus rapor istemiyor öncelikte vermediler :) x-ray dan geçerken ayakkabıları çıkardım cihazı kapattılar öyle geçtim tek sıkıntı bir ara çok bunaldım zor nefes aldım o kadar