Sudem Bbsozlm ben gidiyorum 🙃 1300 die biliyrm şuanlık. Bnm doktorum Fatma ersan 75 tl muayenesi digerleri 90,95 tl 🤷♀️
ZeynepEdaa Bbsozlm derya hanima gidiyorum muayene ücreti 110 normal doğum 1450 sezeryan 2550 pazartesi en geç yapicam dogumumu insallah
Bbsozlm Sudem bende muhabbet hanıma gidiyordum 75 olmuş onunda değiştirmek istedim ama gitmeye karar verdiğim hastane birden +50 tl zam yapmış doğumada +1000 şok oldum nisada merak ettim ne kadar olduğunu 😔
Fundaltas Sudem bendee Fatma hanıma gidiyorum cok da memnunumm ? Kac haftaliksinz acaba? Bide detayli ultrasonu yaptırdınız mi ?
Sudem Bbsozlm zannetmiyorum zam olcağını 🤷♀️ perşembe muayenem var bi sorarim doktoruma doğum nekdr die emin olmak icin haber ederm sana cnm 🤗💕
mavipanterannesi Bende mürüvet hanıma gidiyorum 95 tl muayene ücreti doğumda 1300 tl bildiğim kadarıyla
eeylem Minikdunyam merhaba kontrole gittiniz mi? Bende necla hanima gitmeyi düşünüyorum. Birde doğum fiyatlarını biliyormusunuz acaba?
Sudem Bbsozlm fatma ersan doktorda muayene ucreti 75 tl dogum ucreti 1.450 tl. Ama cok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim 👍❤
Minikdunyam eeylem evet dün gittim muaynesi 75 tl olmuş ama Doğum ücretini konuşamadım çünkü serum yedim baya kötüydüm mide bulantısı ile gittim Pazartesi tekrar çağırdı inşallah o gün öğrenmeye çalışacağım
eeylem Minikdunyam öylemi çok geçmiş olsun. Bende haftaya gitmeyi düşünüyorum gidince öğrenirsen bilgi verebilirmisin
Sudem Fundaltas 37+5 haftalığım hatta bugun muayene oldum 😍 bn detayli ultrason yaptırmadım ama ben demeden hep renkli ultrason kağıdı verdi bana 😍 çok memnun kaldim ❤