Bir_nazenin01 Gün bugün dün kan verdim 2 çikti kasık ağrısı göğüs hassasiyeti var kızlar ne zamana kadar bekleyeyim
Hasret18ayaz Bir_nazenin01 ilk bebeğim 21. Günde şimdiki bebeğim 20. Günde çok düşük değerlerle öğrendim
Serlut Benim 2 gun gecikti. Betam 136 çıkmıştı. Sizinki geç dollenme olabilir. Bir kaç gün bekleyin tekrar yapın.
Bir_nazenin01 Serlut canım çok silik çıkıyordu adetten 5 gün önce verdim 2 çikti dün de verdim yani gecikmenin 3. Günü 2 çıktı
Booksandcats Ben yaklaşık 1 hafta gecikmeyle beta değerim 227 çıkmıştı öyle öğrenmiştim ama gebelik testlerinde görünmüyordu kanla öğrenebildim
Bir_nazenin01 Booksandcats az önce erken gebelik yaptım çok hayali çıktı resimde çikmiyor bir kaç gün sonra tekrarlayyım diyorum
Kubraalp67 10 gün bekledim 12. Gün test yaptırdım değer 800 çıkmıştı doktor değerin düşük biraz daha bekleyelim demişti.
ReyhanSezer Bir_nazenin01 2 gün sonra testi tekrarlayın, silik çizgi görürseniz beta testi verin. Umarım pozitif sonuç alırsınız 🌸
Kubraalp67 Bir_nazenin01 evet iki tane test yaptım 10. Gün ikisi de çift çizgi çıktı sonra emin olmak için hasteneye gitmiştik.
Hasret18ayaz Kubraalp67 evet kan değerlerinde sorun vardı 13.9 33.94 46.98 67.2 Hepsi iki gün arayla en son caramba kan verdim doktor iki günde bir vermeyelim salı gel dedi salı günü gidicem kanamam falan yok ama
Hgergy Hasret18ayaz benim de aynı şekilde düzensiz artıyor 62 92 104 140 şeklinde. Bana cumartesi günü de kan ver dedi. Haberleşelim yine, inşallah sağlıkla tutunur bebişler ❤
Kubraalp67 Hasret18ayaz geç döllenme de olabilir benim değerim düşük çıkmıştı doktor 1 hafta bekleyelim çok erken dedi ben 2 hafta sonra gittim ultsasonda kese göründü hatta 6 haftalık olarak göründü kalp atışını bile duymuştuk o gün. İnşallah sizin de sağlıkla tutunur bebisiniz.