sumeyyee_k Merhabalar bebeğim çok sertleşiyor ve karnım yatıp kalktıkça otururken vs acıyor bu normal mi acaba bebek büyüdüğü İçin mi acıyor ya da başka bir nedeni var mı. Bilenler yazabilir mi ya da yaşayanlar
esty35 sumeyyee_k benimde birkaç haftadır acıyor 33. haftamdayım :( bebek büyüdüğü için diye düşünüyorum karın derisi geriliyor artık çünkü
ZeyHus33 sumeyyee_k bendede aynı durum ya yatamiyorm bile 33+3 ağır geliyor gittim 33 de 2250 olmuş Nts baglandim Sertlestiryor dedm Nts de bebeğin kalbi çok hızlı atıyor dedi sonra düzene girmiş valla nolcak böyle blmiyorm
sumeyyee_k esty35 Evet sanırım o yüzden bide yırtıklarım artmaya başladı belki onunla alakalıdır. Bebeğinizin kilosu ne kadar acaba benim ki aslında biraz düşük kiloda ama
sumeyyee_k Daha çok kafasının olduğu kısım acıyor biraz da yırtılmalarım başladı onunla alakalı olabilir mi
esty35 sumeyyee_k en son 32 de gittim 2080 gramdı. evet yırtılıyormuş gibi acıyor. çatlak kremiyle masaj yapıyorum ben o biraz rahatlatıyor
sumeyyee_k ZeyHus33 bende 33+2 de gittim 2100 gr demişti kilosu az demişti doktor ama nst ye de bağlamadı beni son zamanlar çöl zorlaşıyor artık bir se erken doğum riskim var benim 24. Haftadan beri
sumeyyee_k SenAlp24 Acaba benim de mi öyle bir de erken doğum riskim var bilemedim :( hani başka bir ağrım yok belde kasıklarda ama
Altin 33 haftalığız bizde ara ara sertleşme oluyor özellikle ayakta normalinden fazla kaldığımda sertleştiriniz hissettim, dinleniyorum geçiyor