YeniGelinMeselesi Nurnisanur 31.haftaya kadar çok hızlı geçmişti 31.hafta resmen 3 ay sürdü bana 🤣 32den sonrası su gibi geçiyor şuan 36+2deyim doğurcağım yaklaştıkça zamanın hızlı geçmesini istemiyorum resmen bi tuhaf oldum duygusal anlamda hazır mıyım bilmiyorum zaman geçiyor elbet doğucak çocuk ama ayy bi doğursaydık hayırlısıyla 🥹😂😮💨
Cicianne55 Ay son 15 günüm.. sanki hiç vakit geçmiyor günler azalıyor ama sanki azaldıkça çok daha yavaş geçiyor.bir de sagolsun bebisim gebeliğimde hiç rahat vermedi, kötü bir gebelik geçirdim bir an evvel zaman gecsin bitsin istiyorum 🥹
Nurnisanur Cicianne55 sizin yine az kalmış ya eninde sonunda geçer o inşaAllah üç dört ay kalanlar napsin 😂 sağlıkla afiyetle kavuşun bebişinize
Nurnisanur YeniGelinMeselesi o hazır miyim duygusu bence çoğu kişide oluyordur doğduktan sonra zaten baktiriyor kendine bebek sende ilgileniyorsun yani o korkular yersiz bence 🥰
YeniGelinMeselesi Nurnisanur 40 hafta bile olsak zaten hazırım artık tamam diyebilceğimi sanmıyorum çünkü ilk gebelik tecrübesizlik neyle karşılaşıcağımı bilmiyorum doğum anında sonrasında vs yaşayıp görücez elbet çıkıcak çocuk orda kalmıcak yani zaten biliyorum o mis bedenini kucağıma alınca tüm korkular boşaymış diycem de işteee😅😮💨😊