Nur_089 Evet bu gun dogum hikayemi yazacagim hic aklimdan gecmezdi normalde 20-21ocak gibi beklenen dogumum 2ocakda epidural sezeryanla oldu...31i gecesi esim hadi bi yerlere sehir disina gidelim daha doguma 20gun var dedi aslinda giderdim cunki hersey yolundaydi ne agrim ne sancim hicbirseyim Yoktu 4ocakda cati muanem olacakdi 6ocakda evlilik yil donumumuz dusundum ki 6ocak hafta sonuna denk geliyor 6ocakda cikariz sehir disina izmire berkay sahini dinlemeye gidecekdik guya hemde yil donumumuzu kutlayacaktik neyse 1ocakta kaltik kahvaltiya gitdik ordan ciktim alisveris yaptik baya gezdik aksamda masaja gidelim dedik normalde cok giderdik hamileligim boyunca hic gitmedim ama sona dogru artik belim agriyordu gideyim dedim zaten gitdiyimede pisman oldum masaj yapan kadin rahat uzanamadigim Icin yan yatdim ve oksadi diyelim Masaj yapmdi yani neyse ciktik eve geldik 2ocak sabahi uyku sersemiyim belimin agrisindan olucem kiriliyor sanki esime dedim ki doguracak gibiyim belim cok agriyor ve bi sey aktigini hiss etdim genelde az az akintim oluyordu diye aldirmadim uyumaya devam etdim 11gibi uyandim baktim pembe gibi ama kanda degil sanki akintima azicik kahve pembemsi bi sey karismis sirf kan degildi yani esimi aradim doktora gidelim dedi ben dedim bi sey yoktur kesin dusunerek doktora gitdim nst ye bagladilar hersey yolunda cati muanesine aldi beni acilman 1.5dedi ama catinda kemik var normal dogumda takilir kafasi ve bebek geliyor zaten dedi bu gun seni sezeryana alicam dedi tabi biz sok hala sokdayim nasil oldu bitdi inanin hic anlamadim cati muanesinden korkanlara inanin korkacak bi sey yok sadece sert iliskiye girer gibi en fazla agriyor o kadar epiduralda belden iyne ise oda acitmiyor sadece iyne acisi gibi yani dogum esnasinda hic bi agri hiss etmedim ama sonrasi zor oturdugum yerden kalkinca yaram aciyor amma o bebegimin mis kokusu var ya kalbimi alsalar acimaz onu koklarken😍 O kadae kucuk dogdu ki 37+4haftalik 2920gr 49sm ve ben son hazirliklariminayin 10dan sonraya birakmistim temizlikci falan gelicekti ama acil gelince kizim inanin hepside oldu gitdi sadece size tavsiyem aldigim butun giysiler buyuk oldu 55-56sm dogar derken 49smlik minnagima tekrar kucuk bi alis veris yaptim neyse cok yazdim yaz yaz bitmez zaten dogum hikayesi bi anne icin icim kipir kipir ve dolu😍allah herkese bebegine kavusmayi nasip etsin ya oyle ya boyle takilmayalim❤️🧿