Esrashshshssh Kızlar şimdi uygulamada tam 26+0 ama doktorda ki ultrasonda 7 8 gun fazla çıkıyorum 27+2gibi mesela ben o zaman kaç ayligim birde doğum mesela Eylül 15 ise Eylül 7 mi olacak
Asli818181 Esrashshshssh Esrashshshssh genelde sağlıklı olduğu için önden gidiyor diyorlar benim de önden gidiyo uzunca zaman on gün önden gitti sonra bir ara iki haftaya çıktı simdi yine on gün önden ama doğum tarihi için bir değişiklik yok
lidyamom Esrashshshssh bebeğin önden yada geriden gelmesi bişey ifade etmez son adet tarihiniz neyse ona göre hesaplanandır haftanız ayınız
Bendiyebiri_ Esrashshshssh bende en son doktora gittiğimde 22 haftalık diye biliyodum ama doktorum bana 21+5 sin 5 bitti 6 ayindasin dedi anlamamıştım doğrusu ney
hepoyleolurzaten__ Esrashshshssh Son adete göre baz alınır önde gitmesi doğumun erkene cekilmesi demek değildir
Asli818181 Doğum tarihini bebeğin önden gitmesi etkilemiyormuş, her haftadan haftaya değişebilen bir durummuş
Seyma-10 Son adet tarihi önemlidir doğum zamanı için önden gitmesi kilo bakımından son ay aşırı olmadığı takdirde bir hafta önden yada geriden gelmesi tarihi etkilemez