Fatoss-16 Haftamda ikili test yaptırdım devlet Hastanesi’nde sonrasında özel hastane takipli oldum sonucunu öğrenmek istemedim kötü bişey söylenirse psikolojim bozulur ne yapacağımı bilemem 34. Haftamdayim devlette de takipli gozukeyim diye randevu aldım şehir hastanesinden ultrasonla baktıktan sonra ikili test yaptirmissiniz ama sonuç yaştan dolayı yüksek riskli çıkmış amniyosentez yaptırmanız gerekiyo dedi bende riski varmı bu testin diye sorduğum da evet az da olsa erken doğuma sebebiyet veriyo yada bebek annne karnında ölebiliyo bende yaptrimak istemedim biyokimyasal değerler normal çıkmış sonuçta yaşa bağlı olarak zaten biliyorum riskli grupta olduğumu hocam dedim bana sorarsanız yaptırın dedi neyse ben imza attım yaptirmiyican diye kararınız değişirse imzayı kafanıza takmayın yaptırabilirsiniz dendi kan aldırdım test için eşime anlattim çok sinirlendi özele hemen gittik drum iyikide yaptirmamissin sonuç zaten 4 hafta sonra cikiyo ve bebeğinde ense kalınlığı burun kemigi biyokimyasal değeri gayet iyi içimi rahatlattı Dr akıl tutulmasi yaşamış bu ayda bu teste gerek olmadığını söyledi ama yinede çok üzüldüm iyikide o zmn baktirmamistim ve iyi kide o Dra denk gelmemişim azarlar şekilde cvp vermeler vs