Pamiramsi Refle yakın koyulaşması net hamilelik demek mi oluyor kızlar ??? Birazdan bugünün hcg testini de paylaşıcam innovitabın testi bence çizgi var ama bakalım siz ne göreceksiniz ![](
Pamiramsi Ayshababy peki adete yakın koyulaşması sadece gebelikten mi oluyor yoksa normalde de koyulaşır mı adete yakın ??
Ayshababy Pamiramsi benim adete 1 gün varken koyulaşmişti ama adet olmuştum hamilelimi ögrenmeden oncede koyulaşmişti farketmiyo heralde anlamadim bende ama burda daha cok insan oyle ogreniyor
Pamiramsi Bir_nazenin01 gebelik testimi de paylaştım innovitanın yine ve pembelik var gözle daha iyi görülüyor tabi erken daha ama bence var gibi bakabilir misiniz profilde 😍
sutlukahve_ Bu kesin sonuç vermiyor maalesef ama koyulasma olup hamilelik öğrenen çok benim adet olmam gereken gün pik çıkmamıştı ama normalden koyu çıkmıştı bi tuhaflık var diye düşünmüştüm ama pik değil demekki hamile değilim demiştim meğer hamileymisim🤭
Pamiramsi sutlukahve_ benimde pik değil ama adet günüm de değil :D gebelik testi de yaptım çok silik var gibi inşallah hayal değildir bu ay
Pamiramsi sutlukahve_ inşallahhh babalar günüymüş 10 gün sonra çok güzel olur 🥹🥹 babama da hediyeyi öyle vermiş olurum çok çok güzel olur Allahım nolur