Latifeunalsoydan vallahi bende oyleyim şuan herqun başka birşey ama ben zaten çok su içiyorum 5 litre su aliyorum bana 2 buçuk qün en fazla qider ayaklarım hiç inmedi buqün ama annem 2 saat önce bı karışım yaptı bacaklarıma sürdüler biraz o taş qibi hissiyat qeçti ama aqrilarim var yine sırf doqumum rahat olsun diye şuan bu doktorumu birakamiyorum zaten sona qeldik şehir Hastanesi’nde hiç bakmadılar üni hastabesine qit dediler ordanda korkuyorum hep stajyerler var diye bunda doqum olsun diye sesimi cikaramiyorum adam hiç mesajlara bakmıyor bile çok nadir cevap veriyo bana hiç kan testi yapmıyor hani bakalım bı sıkıntı varmı diye kontrollerde saqlik ocaqinda yapıyorum orasida arayıp kansızlık var demedi kanım 9a düşmüş daha yeni kan ilacı verdi guatr yavaş calisiyomus onu için ilacı yeni verdi sadece ultrasonla bakar varmı bı şikayetin aklıma qelirse heyecandan sylerim aklıma qelmese 1 ay bekliyorum tekrar qidince sorarım diye yani benim doktorum şuan çok ilqisiz o yüzden herqun başka biseylerim cikiyo