Fatimecansu79 36 haftaligim dişlerim çok ağrıyor çekilmesi gereken ve doldu gereken dişlerim var gebelikte yaptıran oldu mu diş hekimleri yapiyor mu kadın doğum doktoru onayı istiyorlar mi
Selcanmeral Fatimecansu79 ilk 3 ay ve son 3 ay işlem yapılmıyor diye biliyorum. Bende kaç aydır ağrı çekiyorum ilk 3 ayı geçir öyle dedi doktor bekliyorum malesef
Zmom Fatimecansu79 İstiyor. Ben geçen gittim kadın doğumcu biz onay vermiyoruz onların insiyatifine kalmış yaparlarsa yaparlar dedi. Onlar da doktorunuzdan onay alın demişti.😂 hepsi birbirine paslıyor anlayacağın. Haftan uymuyor ayrıca dişinol çok öneriyorlar bi dene doğuma çıkartsın en azından.
hepoyleolurzaten_ Fatimecansu79 ilk üç ay bide son üç ay yapmıyorlar canım son aylar çekilirse doğumunuzu tetikleye bilir yani heyecan falan yaparsınız benim diş doktorum öyle söylemişti riske atmıyorlar birazcık sabr edin doğunca çektirirsiniz
Cimenn1223 Fatimecansu79 onay istiyorlar cnm benmde ayni sorunum vardi yogurt süt tüketimini arttırdm çok şükür geçti ben sigortaya gittim röntgen istedi hamileym diyince yapmadi özel klinikler yapiyorms ama
Fatimecansu79 Selcanmeral ya bende gebeliğin başından beri bekliyorum geçmişti yine başladı çekeceğim o zaman böyle
Zmom Fatimecansu79 hayır. o zaman antibiyotik tedavisi gördüm ağrım kesildi. Ama burda bir çok gebe önermişti kullananlar var bitkisel bir şeymiş. Araştır canım eczaneye de danış yine. Benimde ağrımaya başlarsa tek çare o kalıyor. Enfeksiyon varsa antibiyotik tedavisi gör o da ağrıyı keser bir süre