Scelikler İlk bebeğim ve benim nasıl bir süreç bekliyor endişeliyim pozitif hikayelerinizi okursam rahatlarım belki nasıl bi sürec olacak merak ediyorum rica etsem benimle paylaşır misiniz özellikle ilkleri yazarsaniz memnun kalırım
2baby1mom_ Scelikler benim normal doğum oldu haftasını hatırlamıyorum sancı geldi birkaç saat sonra hastaneye gittik yaklaşık 3 saat sancı cektikten sonra dayanamayıp epidural istedim iğneden sonra hicbirsey hissetmedim rahat bir doğum oldu 😊
meeese Scelikler ilk doğumunda sadece sandım başladı.baska hicbir belirtim olmadi. farketmemle birlikte 6 saat sonra doğurdum. Şimdi ikincide bekliyorum nasıl olacak acaba diye. Şuan 37+3 üm erkek bebek. İlki 39+2 de doğdu kiz bebek.
Scelikler 2baby1mom_ epidural igne yaptrsam mi kararsizim yani kafamda canlandiramiyorum sanci olmadan ıkınma hissi olmazsa nasil dogurcam bilmedigim icin soruyorum dogumdan cok bilinmememzlik korkutuyor benj
2baby1mom_ Scelikler doktor yönlendiriyor ıkınıyorsun bı şekilde yeterince ıkınma olmazsa da ebe üstüne çıkıp karnına bastırıp çocuğu ittiriyor aşağıya doğru 😏 yani tehlikeleri var ama doğumun kolay oluyor iyi araştır derim epidural düşünüyorsan yaptıran bikac kişiye daha sor
meeese Scelikler inşallah. Doğum elbetteki acılı süreç. Ama saatler uzadıkça daha dayanılmaz olacaktır. O yüzden inşallah kısa süreli olur. Çocuk çıktığı an tüm acı bıçak gibi kesiliyor. Allah herkese sağlıklı doğum nasip etsin.
cerennncee 2baby1mom_ bebek doğum kanalında değilse epidural yapmıyorlar.. ben de epiduralle doğurcam diye gittim hastaneye bebeğim doğum kanalına girmediği için epidural yapmadılar tamamen normal doğurmak zorunda olduğumu söylediler. Epidural için bebeğin aşağıda olması gerekiyomuş :(
Scelikler 2baby1mom_ yaptırmam galiba şimdi doğum sancısı nasıl bsy bilmiyorum ama o an karar veririm galiba