ogretmenanne2024 Evlem ben de ilk haftalarda yaşadım çok şükür sorun olmamıştı . Kanama olmadığı sürece sıkıntı olmaz inşallah
xxstrawberry Evlem bende 7 haftadan önce çok yaşadım ama dinlenince geçtiğini gördüm. Dinlenmen lazım bi doktoru izlemiştim o söylüyordu
Ayse5136 Bende hamileliğimin ilk haftalarda kasık ağrısı çektim hatta ağladığım günleri hatırlıyorum ilk zamanlar doktora gitmiştim bi problem yok bebek ve eşi yerleşmeye çalışıyor dendi sonradan ağrılarım hafifledi ama eğer kanaman galan olursa doktora git derim
Evlem xxstrawberry anlıyorum 6 hafta 3 te kalp atılı duymamıştım Yarın farklı bir doktora da gideceğim. Şuan 7 hafta 1 gün oldu Ancak bugün şuan kötü oldum. Duygusallaştım. İşyerinde duramadım. İzin aldım çıktım. İçimi hüzün kapladı kötü oldum. Ağlamaklı oldum. Sabah da biraz başın ağrıdı niye böyle oldum bilmiyorum Ağlamak istiyorum.
xxstrawberry Evlem Evlem içinizi ferah tutun şu anda bebeğiniz her halinizi hissediyor. Stres bebeğinize de etki etmesin. Allah’a tevekkül edin lütfen Rabbim yüreğinize ferahlık versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizim kalp atışını duyuyor olmamız sonuna kadar sağlıklı bir gebelik olacağını Garanti etmiyor her şeyi Rabbimiz bilir o yüzden Rabbimize sığınmaktan başka hiçbir şey yapamayız
Evlem xxstrawberry çok teşekkür ederim desteğiniz için Bugün korkarak farklı doktora gittim Kalp atışı göründü şükür🙏 nasılsın mutlu olduk anlatamam Doktor istirahat et dedi 1 hafta geriden geliyor o önemli değil dede cnm
xxstrawberry Evlem çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin hayırla 🌸 bayağı dinlenin, ben dinlendik çe kasık ağrılarım azalmıştı