GuzelMelegimm Fikriminincegulu ne çok zoruna gitmiş kuyruk acın daha geçmemiş herhalde 🤣🤣 cahil şey seni 🤣🤣
Annecik02 Minedmn yok canım şekeri içince yuksek çıkmıyor ben yaptırdım 12 ye kadar aç kaldım 1 de eve gelip kahvaltı yaptım şeker yüklemesi testiydi benimki de yüksek çıkmadı şükür
Minedmn Annecik02 teşekkür ederim güzel yanıtınız için bana doktorum illa şeker yüklemesi yapılmasına gerek yok açlık tokluk testi de verebilirsiniz demişti bende okadar şeker içmek yerine açlık tokluk testi vermiştim ona dayanarak söyledim ama bazı beyinsizler maalesef sadece konuşmak için dünyaya gelmişler bir amaç nedenleri yok @Pamuk @Fikriminincegulu @myangelson
yokusbebek Ben de bugün gittim. 75 mg yapildi. 1. saat 105 çıkmış. 2. saatin sonucunu bekliyorum şu an. O zamana kadar aç kalmanız rahatsiz etmez İnşallah 🙏🏼🌸
myavocado yokusbebek benim de iki gün önce yapıldı, biraz zorluyor insanı açlık 😅 Allah kolaylık versin, ben baya fena oldum, kötü olduğumda bileklerimi yüzümü soğuk su ile yıkadım, ensemi soğuk su ile ıslattım öyle dayandım aklınızda olsun.
Incirim yokusbebek merhaba devlette mi yaptırdınız eczaneden kendiniz mi alıyorsunuz öyleyse fiyat ne kadardı
Minedmn myavocado ne kadar güzel cevap vermişsiniz teşekkür ederim Fikriminincegulu bunun gibiler yüzünden hiç konuşamaz olduk bana doktorum öyle söylemişti illa şeker yüklemesi yapılmasına gerek yok açlık tokluk testi de oluyor demisti bende okadar şekeri içmek yerine öyle test vermiştim akıl sizdeyse düzgün kullanmasını bilin buraya gelip insanları rencide edercesine konusamazsiniz haddinizi bilin
GuzelMelegimm Minedmn kız o had falan bilmiyor. Provakatör 🤣 psikolojisi bozuk. Kimi gözüne kestirirse saldırıyor 🤣 anne falan da değil bence. Stres atıyor burda. Takma kafana eğlen 🤣🤣
Minedmn GuzelMelegimm taktigimdan değil de işte dediğiniz gibi hadsiz olunca bir insan .. bu sözleri ne hadle soyluyor anlamış değilim kendini ne zannediyorsa haspam
myangelson Minedmn biz beyinsiziz en “beyinli” sizsiniz evet :) şeker yükleme yapınca şeker çıkacağını düşünerek…..
Annecik02 Minedmn ben de zorunluluktan yaptırdım canım doğru ilk açlık tokluk şekerine bakıldı orda şeker yüksek çıkmış tam sınırda dedi doktor bı şeker yuklemesi yapalım da gebelik şekeri mi yoksa senin kendi sekerin mi anlayalım dedi yüzden yaptırmak zorunda kaldım o da şükür gebelik şekeri değilmiş.. açlık tokluk şekeri normal çıksaydı bende yaptirmazdim valla
Pamuk Minedmn Beyinsiz? Şükür o içeceğin seker hastası yapmadığını bilecek kadar beynimi kullanabiliyorum😄
Pamuk myangelson Ahahah yanlışa yanlış dedik diye beyinsiz olduk 😅Gerçekten komedi insanlar çok fazla,umarım şekerden başına bisey gelmez ne diyelim.
CokCahilsinKeskeOlsen Minedmn 4 dilim baklava yese aynı işleme geliyor O içtiği içeceğe tuhaf yani başka zaman tatlıları gömersiniz 4 tane baklava dilimine eşit içeceği gözünüzde büyütürsünüz
Pamuk CokCahilsinKeskeOlsen Yok ablası o sadece açlık tokluk bakilir demiş şekerli içecek seker hastası yapar dememiş.Biz beyinsiz olduğumuzdan temayı anlamadik😅
kimoldugunubilirsinsen CokCahilsinKeskeOlsen folik asiti kullanmayanlar bişey oldu mu diye cahilce post açmış birinden böyle şeyleri düşünebilmesini beklemek çok fazla olurdu aslında…
CokCahilsinKeskeOlsen Pamuk He anasını şeker yükleten herkeste şeker çıkıyor. Nasıl bir kafa düşüncesi ne tuhaf insanlar yerler baklavaları tatlıları sonra şeker içmek istemiyorum 🤣🤣🤣 şimdi de derler ki ben tatlı yemiyorum ki ben onlar yazmadan cevabını vereyim. 🤣🤣 Kesin yemiyordur
kimoldugunubilirsinsen Minedmn yukarıdaki şeker yüklemesinde içilen şeyden dolayı şeker çıkıyor yanıtınızla kimin beyninin olmadığı çok belli olmuş ama haberiniz olsun 😂😂😂