Minikkelebegim13 Kbraelif_15 Aa sizin çok yüksek çıkmış benimki çok az sizinkine göre bende regl günü kan vermiştim de. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻
Kbraelif_15 Minikkelebegim13 Benim bünyeyle alakalı galiba ilk hamileliğimde 18 bin çıkmıştı ( o hamileliğim düşükle sonlandı) oğluma hamile kaldığımda 14 binle öğrenmiştim şimdi de ikinci bebek olucak nasip olursa 13 binle öğrendim 😊
Minikkelebegim13 Asiye17 Yaaa çok sevindim çıktı mı sonucun betan kaç☺️ Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
kalorisizpatates Minikkelebegim13 hayırlı olsun tebrik ederim kuzum inşallah sağlıklı olacak betan çok iyi🩵 inşallah sağlıklı bebekler bizlere de nasip olsun
Minikkelebegim13 kalorisizpatates çok teşekkürler canım inşallah öyledir🤲🏻 Rabbim sana ve dileyen herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah ❤️
Zynp12 Minikkelebegim13 ya bilmiyorum öyle birşey varmı ama bende 5 haftalıkken 4726 ile öğrendim tek benim ailede varsa olur ikiz gebelik ❤️Artık kan vermene de gerek yok zaten 1000 geçmiş randevu alıp bı Dr görün 🥰
Minikkelebegim13 Zynp12 aile hekimim cuma gel demişti geldim şimdi birazdan doktorun yanına gircem canım
Morperi Minikkelebegim13 hayırlı olsun..değeriniz gayet iyi, regl olmam gereken gün 3 bin küsürlerde öğrendim.. tek gebelik be haftam da 4+2 ydi
kubrabayraktarr Minikkelebegim13 çift yumurta ikizi anneden geçiyor ama tek yumurta ikizinin genetikle alakası yok diyorlar o tamamen sperm yapısından kaynaklıymış benim 4 günde 10 kat artış olmuştu 6 günde de 12 kat artmıştı mesela
kubrabayraktarr Minikkelebegim13 yok canım değilmiş ama biraz önden gidiyoruz muhtemelen ondan hızlı yükseldi
Minikkelebegim13 Merve-metin gittim tahminimce 5-6 haftalık gibi görünüyor betaya göre dedi kadın doğuma gitcem canım çarşambaya randevu buldum
Merve-metin Minikkelebegim13 hadi bakalım bitanem çarşambaya kadar beta yükselir zaten direk keseyi görürsün 🙏🏻🥰