myangelson GizemSevilir inşallah ilçe olarak biraz denize yakın olur da kafamiz estikçe sahile gideriz 🙈🙈
OktaycanveAnnesi myangelson Tekirdağ da yasamanız lazım ya da marmaraereğlisi Yeniçiftlik ya da Şarköy
GizemSevilir Serayjdjdkdk sen bu yarışı bitirmek üzerisin maşşallah canım ben daha yarısı anca oldum bi bu kadar daha var 🤗
Sedadvc Serayjdjdkdk 24. Haftadayim. Daha yolun yarısındayım. ☺️ Senin haftan kaç? Orhan doktordan memnun musun?
Serayjdjdkdk Sedadvc 33+5 dün kontrolüm vardı nası dogum deneyimlemek istiyosun dedi normal dedım tamam engel yok beklıcez dedi tecrübeli bi doktordur aile doktorumuz yiğenlerimde eline doğdu ben memnunum kordon dolanık bızımkınde yınede sezeryan demedı
Sedadvc Serayjdjdkdk ya bu çok iyi bak. Hemen sezaryene yönlendiren doktorlardan olmamasına sevindim. Ben de bir sorun çıkmazsa normal istiyorum ama bizim daha erken konuşmadık. ☺️
Serayjdjdkdk GizemSevilir herkeze kolay bi hamilelik diliyorum ben rahat gecırdım bu haftada daha yenı hamile oldugumun farkına vardım
OktaycanveAnnesi GizemSevilir hatip mahallesi hani bu sarılar yolu üzerinde hemen otogara yakınım çok
Akdogan70 GizemSevilir 😡😡😡 alay edilecek konu mu bu corluda lunapark var kocaman parkı var adını unuttum 3 tane alışveriş merkezi var
GizemSevilir Akdogan70 çok haklısın özür dilerim paslı demirleriyle meşhur lunaparkımız kocaman devasa avmlerimiz ve cumhuriyet parkımız canım 😂😂