1Sendemi2 Merhabalar 32. Haftada calisabilir raporu aldım idareye verdim. Ama Sisteme işlendi mi işlenmedi mi nasıl görebilirim bilgisi olan var mı?
Rabiul 1Sendemi2 kamu özel fark ediyor mu ? Ben özeldeyim , e devlette istirahat raporuma tıkladığımda zaman analık yazıyor
Umutmirzainci 1Sendemi2 dün benim doktorum da böyle bişeyden bahsetti ama çok tuhaf geldi zaten tatilde 32 olacağım niye o raporu alacağım anlamadım.. Siz e-devlette görebilirsiniz bence ya da mebbis izinlerimde
Leyla81 1Sendemi2 ben 32. Haftada izne ayrıldım mebbiste gözüküyor ama sizin calışabilir raporuymuş bilemiyorum bi bakın sisteme bence
Babyy_1 Rabiul Hayır farketmiyor. Özelde de kamuda da olsan 32. Hafta da aldın mı o raporu analık diye gorunur
Babyy_1 Umutmirzainci Çalışan biriyseniz o raporu almalısınız ki devletin vermiş olduğu analık haklarına sahip olabilirseniz. O raporla bir miktar ödeme de alacaksinkz devletten ücretli izin sayilacaksiniz gibi gibi
Esum48 Umutmirzainci benim 32.hafta da seminer donemine denk geliyor sonra okul kapaniyor. Ben calisabilir raporu alacagim fakat okul tatil olunca calismadigimiz icin izni baslatirlar mi acaba biliyor musunuz ?
Rabiul Babyy_1 32 de doktorumun asistanı yazdı çalışır analık diye 33 de izne çıktım çalışamaz a çevirdiler , vaka kısmına analık yazıyorlar
Rabiul 1Sendemi2 e devlette istirahat raporlarıma tıklayın hangi hastaneden aldıysanız en altta vardır rapor görüntüle diyin bende vaka analık yazıyor hastalık gerekçesinde yani
1Sendemi2 Esum48 MEB onu hesaplıyor. Ben çalışabilir aldım seminer haftasi 36 oluyorum okulda kapandığı için orda duraklıyor. Doğum tarihi ile başlatıp hesaplanıyor
Umutmirzainci Esum48 benim de aynen dediğiniz gibi oluyor,müdürüme sordum gerek yok dedi kadrolu öğretmensiniz özelde değilsiniz ki dedi,doktorum da kesinlikle o rapor olmalı dedi 🤷🏻♀️ hangisi kesin doğru bilmiyorum
Esum48 Umutmirzainci benim 32.hafta arife gunune geliyormus. Hafta ici mebe gidip sorayim diyorum izin ne zaman basliycak ne zaman bitcek aktif calismadigimiz icin izin basliyor mu otomatik filan diye sorcam. Ama doktorlarin raporu kesin yazmasi gerekiyor calisabilir veya calisamaz seklinde. Cunku doktorum kendi dedi gecen haftaki kontrolumde senin raporu cikarcaz arife gunu diye. Calisanlar icin raporlandirma gerekiyomus. E iste calisamaz alirsam seminer doneminden itibaren izin baslamis olcak o da sacma bilemmedim
Rabiul T1627 sisteme otomatik düşer bence, muhasebeci işleme alması lazım. Siz çalışamaz aldıktan sonra çalışmak zorunda değilsiniz e devletten kontrol edebilirsiniz
T1627 Rabiul doktordan sisteme otomotik dusermi cunku is veren rapor calisamaz yaparsa islemeyiz devereye sokmayiz dedi boyle bir durummolur mu
Rabiul T1627 neden öyle dedi ? Siz kontrol edin sgk ya da bildirebilirsiniz. 37 olduktan sonra işlemeseler bile sistem otomatik çalışamaza çeviriyor
T1627 Rabiul cevirmiyor iste sistem isveren sigortasini ve maaşını ben yatiririm diyor biz izni kendi aramizda hallederiz devlette o dogum iznini vermiyor kendi aranizda halledin diyor
T1627 Rabiul suan 30 haftadayim iki haftam kaldi bu haftada calisirim sonra zaten bayram tatili.tatil bitince doktora gidecem 32 hafta raporu icin