Mervece30 Yasmin41 bende çatlak kremi aldım sanıyorum 4 aydan itibaren düzenli kullandım sabah akşam 8 ayımda bi sabah bi kalktım ki tarla gibi olmuş :) genetik biraz da
YadeOmer Mimoza benim de tatlı tatlı kaşınıyor maalesef ama tırnaklar ile değil avuç içiyle kaşımak gerekiyormuş dikkat edin
Mimoza YadeOmer bende kaşımamaya çalısıyorm ama dayanılacak gibi değil ilginç bi kaşıntı göbeği yağladm kapatamıyorm da üstünü öyle geziniyorum kıyafet değince de cok fena kaşınıyo
Merveee277 Bts bende bebek yağına başladım ama dalinde parafin var istersen bir dahakine onu tercih etme uni baby kullanıyorum bende bir tek onda yoktu
hunilimom Yasmin41 16.haftada başladım canım çatlamaya bünyem müsait hop diye hergün çatlıyorum kakao yagi kullanıyorum şuan
YadeOmer Mimoza bi 5 dk dursun kapat sonra,bende yağlı olma hissini hiç sevmezdim krem bile sürüp yatamazdım ama artık mecbur dayncaz doğurana kadar🤗
Mimoza YadeOmer bol bol yağlıyorum ben de ewde ne kadar yağ varsa sırayla sürüyorum yada alerji oldum bilemiyorm olmadı doğru doktoraa gideyim 😞
HzlBrls Çok araştırdım ve bi arkadaşım tarafından da denenerek olumlu sonuç alınınca bende lierac çatlak önleyici aldım şuan 16+2 yim başlamadım sürmeye çatlağında yok çok şükür fakat genetikte çok önemli anneniz çatladıysa sizinde çatlama ihtimaliniz yüksek 😕
Dilan123 Bende 23+4 deyim yeni düzenli olarak kullanmaya başladım göbeğim aşırı büyüdü ve kaşınmaya başladı çok fazla. Loccitane-shea butter lierac jel ve hindistan cevizi yağı sürüyorum umarım çatlamam🙏🏻🙏🏻
Cansn Yasmin41 şu an 16yım. 14 dem beri Hindistan cevizi tatlı badem Kantaron Kakao Çay ağacı yağını bir fısfıslı şişede karıştırdım onu sürüyorum hergün. Cildi yenileme ve iyileştirme özelliği olan yağlar. İnternette görmüştüm ona göre yaptım.