littlechick Gece 12 den sabah 5 e kadar 4 kere tuvalete kalktım. Nenim gibi sık idrara çıkan var mı çok merak ediyorum. 28+3 üz bu arada
Yellowwolf littlechick Normaldir canım bebek büyüdüğü için mesenaye baskı yapmakta, idrarda yanma vb. şikayetin yoksa sorun yok..
Evhamlikurabiyeanne littlechick yaa canim 28 haftalik mi oldun bebene de sana da masallah ne kadar güclü bir bebegin var masallah nazar degmesin 3 4 hafta daha dayansa kendini kurtarir bol bol oku kendine bebisine masallah size
metemom_ littlechick 29+2 deyiz yakında tuvalete televziyon falan kuracam az kaldı hiç çıkmıyorum zaten
Minigiim-vebenn52 littlechick evet ben en sonunda diyordum klozeti odaya getireyim yatağına yanına 😂😂😂😂😂🤦🏼♀️
littlechick Yellowwolf ya bide ben hastanede yatıyorum dediğin gibi bol sıvı tüketmek zorundayım. Tuvaletten çıkıp yatağa geliyorum sanki tekrar geliyor hemen 😂
littlechick Evhamlikurabiyeanne çok şükür olduk canım 🥹❤️ inşalllah dayanır biraz daha minik kuşum 🥰❤️
littlechick metemom_ bende öyleyim gerçekten bide artık oturduğum ve yattığım yerden kalkması o kadar zor geliyor ki
Gizem9688 littlechick ay benim de öyle belki 5 6 kere uyaniyorum 27+4 olduk. Saglikla zamanını doldurup saglikla gelsinler