karakayahavva00 36+2 saat kaç oldu halen uyuyamıyorum en sonunda oturdum ağladım kendımı yorgun hissediyorum iyi değilim ne yapıcam bilmiyorum
Gulyldrm_44 karakayahavva00 Ay ben de uyuyamıyorum. Kardeşim sinirlerimi bozdu, tartıştık onu kafaya taktım sonra da kaşıntı düştü saatlerdir dönüp duruyorum
Gamzeylmaz28 karakayahavva00 bende uyuyamıyorum aynı şeyler bende de var bedenen ruhen yorgun uykum var ama uyuyamıyorum
Mitan karakayahavva00 gram uyku uyuyamıyorum bugün doğum olacak ama dünden beri uykusuzum bu bayadır böyle 🤨
nur-can621 Tek değilsiniz 3′ten beri ayaktayım uykusuzluk ayrı nefes alamıyorum bebek büyüdükçe daha zor oluyor
karakayahavva00 nur-can621 ne zor bişeymiş bu ya ikinci kez anne olacağım bu bambaşka bişey kafa olarak daha yorgun hissediyorum bedenen zaten dayanamıyorum artık sezeryan gününü iple çekiyorum
nur-can621 karakayahavva00 kesinlikle 2. Hamilelik çok farklı oğlumda gram rahatsızlık hissetmedim yada yaşım küçüktü farkında değildim ama perişan etti beni
Mitan Gamzeylmaz28 amin inşallah uyku uyuyamıyorum ya şaka gıbı uykum var 7:30 da hastanede olacagım bir de
Ebrulib karakayahavva00 ben 30 haftaya girdim 1 haftadır hiç uyuyamıyorum geçeleri bak saat 5:30 hala yatakta dön dön duruyorum kalkıp sabah namazını kıldım kuran okudum hala uykum yok 😞