BirAskMasali1323 Kızlar hava çok sıcak diye pencere balkon kapısı acik uyumuşuz bı kalktım pike üzerimden gitmiş yanlarim acayip agiriyo şuan bebeğe yel girmesi dedikleri bumu oluyo..Yani bebek üşümüş anlamına mı geliyor..Ağrısı nasıl geçer😔🥺
myavocado BirAskMasali1323 karnınızdaki bebek üşümez endişe etmeyin, bebeğe yel girmesi dünyaya geldikten sonra olabilecek bir şey.
BirAskMasali1323 myavocado Ya öyle söylerler ya sırtın agiriyo yada yanlarım agiriyo diyince bebeğe yel girmis buda öyle bişey mi diye sordum…yoksa mantıksız geliyo banada
BirAskMasali1323 BabyAta Ya öyle bı söz var bebege yel girmiş derler yanların agirinca sırtın agirinca vs.buda öyle biseymi diye sordum yoksa mantıken banada saçma geliyo var mı öyle bı mantık diye sormak istedim
BirAskMasali1323 nazel123 Biz cereyanda kaldık o yüzden hem kapının hem pencerenin karşısındayız o sebepten
BirAskMasali1323 ateenmommy Ya öyle derler ya bebeğe yel girmiş bende bu söz doğrumu acaba teyit etmek amaçlı sordum bende onaylamiyorum yada inanmiyorum
ateenmommy BirAskMasali1323 Gebelik ve bebekler hakkında çok şey söylüyor bizim milletimiz ve hiç biri de gerçek değil 😁
BirAskMasali1323 ateenmommy Orası Öyle ama çok yerde duyunca bu öyle bişey mi bundan mi bahsediyorlar diye takıldım onkadar bende tasdiklemiyorum mantıken düşününce bile saçma yoksa