Esmats Biliyorum daha erken ama denize girebiliyor muyuz hamileyken? 25 haftaliğım ben ve tam bir su ördeği olduğum için yazı denizsiz geçiremem ne yapacağım bilmiyorum 🥲 hamileyken denize giren var mı? Amaç deli gibi yüzmek değil sadece suya girmekten bahsediyorum
Nazlican1994 Esmats ben doktoruma danışıp denize girmiştim bi sorun görmemişti havuza riskli diyorlar genel olarak galiba 🙂
myavocado Esmats öncesinde doktorunuza danışın mutlaka ama, bir risk olmadıkça deniz de yüzme de yasaklanmıyor. Hatta yüzme hamilelikte öneriliyor. Islak mayo ile fazla.kalmamaya çalışın sadece, enfeksiyon, üşütme olmasın 😊
Mrt9021 Ben ilk gebeliğimde girdim 27 haftalıkken canım, bişey olmadı sadece ıslak kalma çamaşırını sürekli değiştir ki bakteri üremesin. Onun dışında yasaklamamıştı doktorum
Esmats Nazlican1994 havuz beni de korkutuyor ama deniz de eskisi gibi değil sanki artık çok kalabalık oluyor, sakin yerlerde de can kurtaran olmadığı için tereddüt ediyorum valla
Berobero 2 doğum yaptım ikisi de yaz bebesi, ikisinde de 37.haftaya kadar denize girdim ve hatta doktorum da öneriyordu. Islak kalmamaya dikkat edin sadece denizden çıkınca mayonuzu değiştirmeniz yeterli
Bge 12 haftalik hamileyim hemen hemen hergun giriyorum aksini söylemedi doktorum. Bence şişlikler ödemi vs azaltan bisey.en baştan beri akşamları ayaklarım şişiyor. Girdiğim akşam rahatım ama girmediğimde ayaklar davul gibi oluyor