Alisa_ Adetdendir kızlar son 99 günümüz (programa göre). Sizde kaç gün kaldı kızlarr??🎀 cinsiyyetlerimiz nelerdir?🎀 Benim minik prensesimm geliyor İnsallahh🎀🌸
zynepyldrm16 Alisa_ bizim de programa göre son 99 🙈 zaman hiç geçmeyecek gibi gelse de geçiyor . Şimdi de sanki son aylar hiç geçmeyecek gibi geliyor 😂
Alisa_ zynepyldrm16 hep öyle oluyor inanki son gün bile bu gün bitmeyecek gibi geliyor, 😊 sağlıkla gelsin her biri İnşallah🤲🏻🎀
Alisa_ elifozkann ben hiç bilemiyorum Eylül annesi mi olacağım, yoksa Ağustos annesi mi😊 normal doğum tarihine göre Eylül gösteriyor, ala sezeryan olacağım için erken oluyor bir kaç hafta sezeryan o yüzden ben de çok merak ediyorum😊😊
Alisa_ elifozkann Gözlerim çok zayif, o yüzden ıkınma zamani göz damarlarim patlaya bilir, doktorum sezeryan önerdi (göz doktorum)
edamelek Merhaba benimde son 23😉sezeryan olacagim ama birsey sormak istiyorum bu sabah lavobaya gittigimde idrarimdan sonra afedersiniz temizlendikten sonra ayaga kalkmadan biraz su gibi bisey akti elimde olmadan ama neydi anlayamafm su mu oluyor acaba agrm var biraz ama usuttummu nedit anlamadm
Alisa_ edamelek Suyunuz mu geldi acaba azicik? İlk hamileligimde de sezeryan oldum o yuzden hic yasamadim boyle bir olay🙂 Yinede dikkatli olun, tekrar yasarsaniz doktorunuza haber verin, bilgi edinin🙂 hem bebegimiz hem kendi sagligimiz cok cok onemli❤️