fatos41 Ecekaplan dener misiniz bilmiyorum ama 3 ay çekmiş biri olarak sadece teramisin ile geçirmiştim uygularsanız eğer nasıl geçirdiğimi anlatırım. Çoğu kişi kullanmak istemiyor doğal değil diye.
MorKelebek54 Ecekaplan e bebekde gümüş kapaklar var onlar cok ise yariuo göğüs ici kremleri hic ise yaramamksti bende anca gümüş kapak iyi geldi
Zumra1234 Ecekaplan çok gecmiş olsun ah neler çektim birde ustune emziremedigim için mastit olmuştum🥺 sürekli nemli kalsin asla kurumasina izin verme.
mlk1502 Ecekaplan Lansinoh göğüs ucu kremi çok iyi gelmişti bana. Şimdide hamileyim ilk olarak onu aldım alışverişte kesinlikle tavsiye ederim
Aysell47 Ecekaplan geçmiş olsun tahinin üstte kalan yağını sürün dua edersiniz ☺️kızlarım da hep kullandım faydasını çok gördüm bu bebeğim de de kullanacağım emzirmeden önce nemli bir bezle silip emzirebilirsin sonrasında tekrar sürüp kalkan koy ⅔ güne toparlar inşallah ☺️
Meryoss Ecekaplan ayva çekirdeği çok iyi geliyomus bütün arkadaşlarım yaptı ayva çekirdeklerini cikartip ickne biraz su koyuyosun o koyu jel kıvamı aliyomus onuda göğüs ucuna suruyormussun
Svmmoms_3 Kullanmadığım krem falan kalmadı bi tek tahinin üzerine çıkan yağı sürdüm o fayda etmişti sürüp göğüs pedini takıyordum göğüs pedine de damlatıyordum yara hemen iyileşmiş ti denemeni tavsiye ederim ☺️
ElifAkyol Ecekaplan Göğüs kalkanı kullanmıştım ben iyi gelmişti Phlips avent göğüs kalkanı almıştım plastik
Eses25 Ecekaplan gögüs kalkanı kullanın sık sık havayla temas etsin garmastan fito karbonat felan denemıstm bn papatya çayı ama bikere yara oldumu artk ccok cabuk gcmıyor rahat bır ayi bluyor o acıya ragmen emzır bırakma
asivemavii_07 Ecekaplan ben garmastan pomat kullandım hemen iyileştirilmesi beni Eltimde tahin yağı öle iyilesmisti onu da bi dene istersen
Sedacannn Ecekaplan o kremle süt birlikte aktıkça kapaklardaki hava alan kısmı ile çabucacık iyileşiyor onun dışında garmaston pomat krem iyi geliyor antibiyotikli krem olduğu için oda rahatlatır bebeğe zarar yok emzirmeden önce silip kullanabilir siniz
sedefyrs1101 Bende de aynısı olmuştu kanıyordu aynı şekilde ayva çekirdeği jeli çok iyi geldi bana geçirmişti bikaç güne bulabilirseniz onu deneyin 😊
Sedef21 Ecekaplan toz soda var ya canım Onu biraz su ile açtır ve her emzirdikten sonra onunla sil ben bununla çözüm buldum çok iyi gelmişti o kadar krem ilaç kullandım bunun kadar etkilisi olmadı hem zararlı bir şeyde değil