Sudem Ahad suda eriyen ilaclardan cnm Genelde o bacak agrilarinda,kramplarda doktorlar verio 🤗 ama yazdir doktoruna pahali cnku 😂😂
Yeniievli Ayy bende geceleri hep dogurucam sanıyorum.36 bitecek bugün. Gecen gece çok kötüydüm dakika falan tuttum da düzensizdi.sabah beşte geçti uyuyabildim. Bide internetten hamilelik dogum egzersizlerine bakın yapın.ben yapmaya başladım hurma da yiyorum ama perine masajına cesaret edemedim daha :)
Yaremmm Yeniievli sancı nasıl giriyor tarif eder misiniz 37+6 haftalık gebeyim ,ilk gebeliğim pek bi bilgim yok o yüzden soruyorum 🤗
Dudu2019 Yaremmm keşke bilsem benmde ilk gebeligm sancinn nasl olduğunu bilsem koşucam hastaneye kasıklarmda ağrı oluyo ama ne agrisi bilmiyorm 😊😊 ama adet sancisi gibi oluyomus gidip gelimis felan
Yeniievli Yaremmm benimde ilk gebeliğim.karnının ve alt tarafının ağısından kımıldayamayacak hale geliyosun.nasıl tarif edim canın çok yanıyo daha önce yaşadıgın karın ağrısı gaz sancısı gibi değil çok farklı.anlıyosun zaten hemen.
ozge92 Smyzln ben 38 deyin 35. Haftamdan beri heceleri uyku yok sancıların tutuo hatta nst de düzenli sancılarım çıktı doktor erken gelebilir demişti ama gelmedi. Bebek kendini hazırlıyor demek ki. Zor biliorm ama çekicez yapıcak bişi yok. 💙
Sevdagkm93 Yaremmm canim gercek sanci belden gelip kasiklara ve alta vuran bir sanciymis benim de ilk gebeligim ama doktorum soyledi nasil oldugunu
Defnemmm2301 Sudem bende de var ben 34+5 günlüğüm ama doktorlar erken doğum riskim olmadığını söyledi de
Sudem Defnemmm2301 ay bn diger postla karistirdim haha hurmaya yorum yapmisim kuzum 😂😂 ama bendede 31 haftadan beri var hafif hafifti simdi daha cok sıklasti sancilar 🤷♀️