La_sumom Kızlar merhaba herkes gebelik planlıyorsanız hamile kalmadan 3 ay önce başlayın folik Asite diyor bazen unutuyorum yada kokusundan atmak istemiyorum düzenli kullanmadığınız halde bi sıkıntı oldu mu ben 3 ay öncesinden başlamadım çünkü
kardelengurler7 La_sumom La_sumom ben gebelik öncesi folik asit kullanmadım eşimle bebek istiyorduk bir anda gelişti herşey hamile kaldıktan sonra kullanmaya başladım çok şükür hiç bir sıkıntım da yok 20+6 haftalık bir bebişim varr
Mucizeayla La_sumom hiç bir şey olmaz zaten son çalışmalar fazla folik asitin çocuklarda otizm yaptığını söylüyor. Ben açıkçası o vitaminlere de fazla güvenemiyorum yapay şeyler sonuçta
zhdcck La_sumom hamile kalmayı kolaylaştırıyor deniyor canım. Bir de bebeğin gelişimi için ne kadar erken başlasan iyi diyorlar ben hamile kalmadan bi 3 hafta önce basladım ilk 3 ay kullandım sonra dr m bıraktırdı multivitamin başladık..
Aleynadelen kardelengurler7 ayy aynı hafta aynı gün bebeklerimiz 😂😍 nasıl gidiyor hissediyor musunuz bebişi sizde çok net ayrıca kaç gram gittiniz mi doktora 💐
kardelengurler7 Aleynadelen evet hissediyorum özellikle geceleri ve dinlenirken bu anları o kadar çok bekledim ki anlatamam 27sinde kontrolüm var pazarteside detaylı ultrasona gireceğim o zaman öğreneceğim kaç gram olduğunu cinsiyetiniz nee acaba siz hissediyor musunuz
Ftsxfrt La_sumom bende 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim .Sonrasında doktor folikasite başlamamı söyledi .12. Haftada da kesti.Bende inanılmaz mide bulantısı ve kusma yapıyordu.Bıraktığım gibi geçti
Serife3304 La_sumom folik asit günlük alınması gereken bir vitamindir ve besinlerden karşılanmıyor o yüzden almalısınız. Hamile kalmayı kolaylaştırma gibi bi etkisi yok ama çocuklarda gelişim problemlerini önlemekte çok önemli lütfen sağdan soldan her söylenene inanıp doktor tavsiyelerini es geçmeyin
yaasemin La_sumom korkutmak istemem ama folık asıt eksikliğinden ilk bebeğimi kaybettim içmenizi tavsiye ederim