Hulya-003 [silindi] evet büyük olan kız çokta hevesli kız kardeşi olmasını istiyorlardı erkek nasip oldu inşlh ben bakarım diyor göreceğiz aşırı bir sorumluluk yüklemeden bir abla olur inşlh çocuklar arasında en büyüğü olsa da o benim minnacık kızım asla büyümüyor gözümde gerçekten
Seyma2424 Oğlum 2016 Kızım 2018 Peş peşe oldular çok zorlandım evet ama geçti o günler şimdi 3. Geliyor Allah nasip ederse isteyerek oldu kızım çok istedi sen daha doğurmazsın dediler zorlandığım için o dönemler keseyi göremedik 6+6 yım
BerenEsra 2013 oğlum 2016 kızım 2024 ekimde bir kızımız daha olcak Allah izin verirse 🥰 sonuncusunu fazla ara verdik 😄
BerenEsra [silindi] evet öyle oldu 🥰 Rabbım hepimize sağlıklı sıhhatli vaktinde doğum nasip etsin hiçbir annenin kucağı boş kalmasın 🤲❤️
Eftalya54 [silindi] 2017 li kizim var 2018 li oglum 2020 li kizim 2021 li kizim Smdi 3 ay sonra 1 kizim dha olucak bas edemiyorum.bahcede park kurdum salinck aldm kaydirak havuz top vs egleniyolar oyle
[silindi] Eftalya54 maşallahhhh size 😍😍😍😍 ne güzel ileri de kalabalık bir aile olacaksınız planlı mı oldu hepsi ve destekçiniz varmı anne eş yardımcı gibi
Yesimdeniz likapaa53 benimde 2015.li kızım 2016.lı kızım 2018.li kızım 2020.li oğlum 2024.lü temmuzda buda kız olucak bende baş edemiyorum😊
likapaa53 Eftalya54 iyi dayanmışsın maşallah nasıl üstesinden geliyosunuz biz mi çok düşünüyoruz abartıyoruz acaba 🫣
Eftalya54 likapaa53 cocuklarm cok yaramaz bir gorseniz ama cok seviyorum ya dusunmeden yaptm hep olsn be dedm Allah veriyo rizkini bana bakmak kaliyo dedm hep kendimi kotuye yormadm hix 😅 smdi kocaman ailem oldu kizim 7 yasnda bi kac sene sonra diyorum ne gzl bahcede mangal yapariz egleniriz kocaman oldu ne cbk buyudu diyorum ya
Eftalya54 [silindi] esim destekcm baska kmsem yok 🥰 yemegimi o yapar bana bebek gibi bakiyo bulask yikar ev temzler hafta sonu bizi gezdirir veya cocklra ben bakarm sen git der kafa dinletir sagolsn Allah ondan razi olsun
[silindi] Yesimdeniz maşallah size de siz de kocaman bir aile olacaksınız ne güzel acaba sizin yaş kaç 🩵🥰