babygirl02 miamom ay ne kadar güzel ya bana da dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🌸
Minikmercimek_ babygirl02 evet benim 2.seferde oldu bnde de polkistik over var doktorumu değiştirdim ve ilkine göre daha farklı ilerledk çok şükür tuttu ilkine göre hiç dikkat etmedim birde
Esraynk Ozlemerikci543450 bende öyle bi durum yok adetim 2 gün gecikti adete yakın catlamam oluyor malesef
babygirl02 KartalDamla söyle bakiyorum da çoğunlukla hep 2.catlatma iğnesi tutmuş herkesin böyle gördükçe okudukça ümitsiz oluyorum inşallah gerek kalmaz canım 🥺
KartalDamla babygirl02 yaaa ne güzel dedin inşallah senin ilk seferde tutacaktırrrr doktorun şuna dikkat et buna dikkat et falan dedi mi
babygirl02 KartalDamla hayır demedi canım işte sadece 34.saatte ilişki sonra gün aşırı ilişki 2 hafta sonra kontrole gel dedi ben ağır işler yapmıyorum yinede genelde hep dinleniyorum
Ozlemerikci543450 Esraynk inşallah ya anlamadım bu lekelenme neden bakalım devam edecek mi yerleşme felan mı acaba adet tarihime daha 7 gün var