Akyuz_90 Selm anişler ayın 12 sinde benim düğüm beli oldu ya sizde durmlar nasıl çok heyecanlıyım birazda korkularım var ilk kez sezaryen la doğum yapcam dua edin çok duygulaniyorum şimdide den benim gibi böyle olan varmı🤰🌺🥺🥺
FKRKS29 Akyuz_90 Biz daha küçüğüz 14+6 ama bende manisa sehir hastanesine gidiyorum acaba doktorunuz kim🥰 hayirli olsun bu arada 🥰
Fasulyeninhikayesi Akyuz_90 bende sehir hastahanesinde mutlu hanima gidiyorum haziran sonu olur diye düşünüyorum salı.gunu kontrol var 35+2 haftalık olduk 36 dan bir gün once kontrol olduğu için artık gün aliriz die dusundum sezaryen olacak hepimizin saglikli doğumları olsun insallah 🤲🏻🤰🏻💜🌸
Toprak-Elif Akyuz_90 Merhaba 27 Haziran’da bende son kontrole gideceğim gün vereceğiz dedi Temmuz’un 2 haftası demişti büyük ihtimalle Aynı zamanlarda doğum yapacağız ve sezeryan mecburi sağlıkla dogsunlar inşallah…
Akyuz_90 Fasulyeninhikayesi hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağımıza alıp da bir avazı da kolay doğum nasip etsin ilk sezeryanıkmı sizin de🥲
Fasulyeninhikayesi Akyuz_90 amin cnm insallah Allah nasip ederse insallah 3. Sezaryen olacak artık kordonlarımıda baglatacagim
Fasulyeninhikayesi Akyuz_90 senin kaçıncı gebelik bizim 2. Ve 3. Hamilelik supriz oldu 3 evladım olacak insallah yeter Rabbim isteyenlere bekleyenlere nasip etsin bu duyguyu 3 evladıma sağlık versin bizim icin yeterli dedik saten doktorumda bağlayalım dedi 2 hamilelikte şekerim vardi
Akyuz_90 Fasulyeninhikayesi ay şeker zor cnm ya benim 4 normal doğum oldu çok zor geçiyor son tabi benim biraz daha riskliydi buda 5 olcak benim ikinci evilikte bu 1 olcak bu yüzden kararsızım diyer çocuklarım yanımda degiler mahlsf bende bağlatmak istedim ama ilrdeki zamnda pişman olurmuyum diye düşünüyorum bu çocuğun da bir kardeş isterse diye 😟🌺
Fasulyeninhikayesi Akyuz_90 bu konuyu eşinle konuşup karar vermek daha dogru olur ortak bi karara varırsınız bi kadin olarak 5 dogum bence yeterli olur ama en iyisini siz bilirsiniz tabi Rabbim evlatlarımıza sağlık versin sağlıklı doğumlarımız olsun insallah
Sema21nur Benim ilk gebelgim kızlar normal istediğim icin onur hoca gün vermedi 38 haftalikten gittim haftaya yine gidecem bakalım