Shr63 Sdyldz96 bence hamilesin öğrenince yaz buraya merak etim benimde böyle silik çıktı gebelik vardı canım hayırlısı olsun inşallah
lilyum_ zelis63 yaa saçmalamayın bariz belli cizgi var dalga gecer gibi negatif çıktı diyor. Su çizgiyi görebilmek icin yıllardır bekleyen var. Resmen dalga geçiyor gercekten cok sinirlendim. Bu hafta benimle birlikte 3 4 kisiyi gördüm ufacık golgelerden cizgi aradık var mi var mı diye sorduk. Bi de efekt yapmış bariz cizgi ortada negatif çıktı diyor
Prmdkanneee lilyum_ katılıyorum, cidden bariz çizgilerde böyle negatif mi, negatif çıktı vs demek kaç tane insanın canını sıkıyor acaba.. keşke kızlar çizgi var dimi çok mutluyum vs deseniz de herkes ortakçı olsa, böyle üzmese sinirlendirmese insanları
Sdyldz96 lilyum_ öncelikle eleştireceksen düzgün eleştir. Eleştiri yıkıcı olmaz yapıcı olur. Efektle hafif çizgi var gibi duruyor. Bunu arkadaşlarıma gösterdim çizgi değil bu dediler. Çubuğun kendinde olan kırmızı renk çıkmadan önceki hali dediler. Çok bilmiş insan
Sdyldz96 lilyum_ lilyum_ evet diğeri gibi kırmızı çıkmadığı için negatif olduğunu düşünüyorum. Ne kadar değişiksiniz. Pozitif olunca ikisi de kırmızı olmuyor mu. Belki sizin kadar çok aşırı bilgi değilim. Bu şekilde mi konuşuyorsunuz yani. Ne geldiyse başımıza çok bilmişlerse geldi zaten
lilyum_ Sdyldz96 ya sen şakamısın herkes gördü bariz iki cizgi var. Bak gercekten hayırlı olsun sevincini yazsan paylaşırız destek oluruz ama iki cizgi var ya gayet net görünüyor. Buralarda gölge arıyoruz o cizgileri gorebilmek icin kör oluyoruz ama senin yazdığın çok saçma
MrvBK lilyum_ Boşuna nefesini tüketiyorsun. Yukardaki yorumuna baksana. Başkası olsa çizgi var diyenlere sevinir, ben öyle olunca da pozitif çıktığını bilmiyordum der, teşekkür eder.
lilyum_ MrvBK yani buraya çoğumuz bilmedigimiz icin bir sey yazıyoruz. Hani dese ki kızlar var mı diye sorsa yine sorun yok ama negatif pozitife döner mi diyince insan sinirleniyor. Aman neyse bunlar bi de anne olcak ne diyim. Rabbim bebegini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah.
littleturtle lilyum_ Bu platform sana özel değil o yüzden kimse senin ne düşüneceğine göre konuşmak zorunda da değil . Üslubun çok çirkin kimsenin anneliğini sorgulamak da sana düşmez . Bir şeyi beğenmediyseniz işinize bakmanızı öneririm. Her şeye atlamayın o zaman sinirlenmezsiniz merak etmeyin.
hatice__1 Sdyldz96 benimde adetime 7 gün kala böyle çıkmıştı silik çizgi şimdi 29 haftalığım inşallah bebiş vardır 😊
Sdyldz96 littleturtle inşallah kendisi örnek iyi bir anne olur ne diyim. Benim gibi böyleleri dediği annelere örnek olur
littleturtle Sdyldz96 Ben de ikinci çizgiyi gördüm. Bir sonraki testinizde netleşir inşallah. Bence tekrarlamalısınız.