Fundaaaaa DeryArenn minik ayaklarını sokuyorlar kaburgalara 😁🤦🏼♀️ nefes alamıyorum çıkarın içimden bu çocuğu artık diye ağladım uzun bir süre
Zehracrn DeryArenn Benim de 1 hafta boyunca bu şekilde ağrım devam etti doktora kontrolüö vardı zaten gittiğimde sordum ultrasonda gösterdi topukları oradaymış ondan batıyormuş 😂😂 Şu an döndü aşağıya tekrardan rahatladım
Kocagoznurrrr27 DeryArenn Ayyy o haftalarda bende de olmuştu hatta uykumdan uyandırıyordu duşla hafifliyordum ben sadece ama merak etme ilerleyen haftalarda kaburga ağrıların geçiyor sabır kuzu
DeryArenn Fundaaaaa her ultrasona gittigimde çok komik şekillerde duruyor zaten geçen gittigimde bi bacağını diğerinin altına katlamistı simdide kaburgama dadandı😀😀😀
Fundaaaaa DeryArenn son aylar ve sıcak ay Allah yardımcımız olsun vallahi 😂 40 cm şeyler nasıl yönetiyorlar hepimizi
DeryArenn elifozkann kasık ağrısı deme travma oldu bana acile gittim devlet hastanesine bi gece yalandan karnımdan baktı normal gecer Allah sifa versin dedi yolladı ölsem unutmam 😀
Salihaa123 DeryArenn benimde sol tarafımda oluyor üstüne yatınca resmen kemik batıyor ve acıyor. Sizin de böyle mi
DeryArenn Salihaa123 yok benim ayaktayken birden batma oldu olduğum yerde oturdum hemen nefesim kesildi gibi oldu