Leylagny Arkadaşlar Progestanı ağız yolu ile kullanıyorum sabah akşam Dr ister vajinal ister ağız yolu dedi vajinal yol ile akşam bebeğe zarar verir mi çok mu ileriye itmen gerekiyor insan korkuyor bebek için de
Busraaaaaaaa16 Leylagny ben günde 3 kere fitil olarak kullanıyorum 9 haftalık hamileyim neden bebeğe zarar versin canım aksine bebek daha iyi tutunsun diye kullanıyoruz çok ileri itmene gerek yok
qusel Leylagny 33 hafta boyunca sabah akşam fitil olarak kullandım bişey olmaz korkma zaten bebeğin sağlığı için iyice anneciğine tutunsun djye
Lina_mungsn Leylagny bana da vermişti ağız yoluyla alınca yan etki yapıyordu bende aşırı baş dönmesi oluyordu doktor Altan kullan dedi gusül abdesti falan bıraktım artık kullanmayı 10 adet kullandım mi bilemiyorum kontrole gittiğimde iyiydi gerek yok kullanmana dedj
Kocagoznurrrr27 Leylagny Vermiyor canım hatta vajinal yolla daha etkili oluyor ben ağız yoluyla alıyordum şimdiki aklım olsa ilk bastan vajinalle alırdım . Fazla sarsıyor agiz yoluyla surekli uyku kafam bisey almıyordu
UmayAsya Leylagny düşük tehdidi varsa vajinal yol daha çok öneriliyor ağız yoluyla alınınca baş dönmesi, mide bulantısı gibi yan etki yapıyor demişti doktorum🌺
FyA Leylagny ben günde 2 kere fitil olarak kullanıyorum , ağızdan alınca bende baş dönmesi falan yaptı koyuyorum az bişi iytiriyroum vajinanın başında okadar zaten bebek yukarda bişi olmaz