Busetasm Kabızlık yaşıyorum çok fena haldeyim bol su içtim kefir içiyorum ama faydası yok normaldede yaşıyodum bu problemi Asıl sorum hamilelikte lavman yapılırmı net bilgisi olan yapan varmı kızlar?
Aslinuur Busetasm en güzel bağırsak çalıştıran formülü söyliyim size zeytinyağının için kuru inciri doğrayıp bekletin biraz fazla yapın bi kavanozun içinde sonra ondan hergün birer kaşık yiyin çok faydasını görürsünüz inşallah
Sabikhadji Busetasm biz baküde qliserin mum (yanlışda soyluue bilirim kusura bakma) onunla cok iyi oluyor abla
Busetasm Acile gitsem yapcakları bişe yok yapılabiliyorsa ya lavman yapcaklar ya göndercekler ama çok kötüyüm
Busetasm Aslinuur teşekkür ederim onu yapim bundan sonra kullanırım ama şuan en hızlı çözüme ihtiyacım var
Busetasm Sabikhadji evet bende oğluma kullanıyodum gliserin kansuk diye bii fitil çok işe yarıyodu ama gebelikte kullanılırmı bilemedim
Busetasm Serpilmas evet ben hamile kalmadan önce kullanıyodum evde kendim rahatlatıyordu ama şuan 21 haftalık hamileyim zararı olurmu bilemedim