Nurseminn Hamilelik boyunca sigarayı bırakamadım günde 1 2 tane içtim bazen fazlası bile kötüyü düşünmekte istemiyorum bırakmayı da denedim olmadı Siz bırakabildiniz mi🥺
Sevvalll42 Nurseminn bırakamadım 😖 ama baya azalttım hünde 10 tane içiyodum mesela şimdi 3 en fazla 4-5 ama okadarına çıkmamaya çalışıyorum
Freefam Nurseminn ben biraktim bu 4. Hamileligim diger 3 bebegimi kaybettim onlarda dayanamayip haftada bir iki tane iciyordum bu sefer kendimi suclayacagim hic bi neden kalmasin ve sigaranin ufacik da etkisi varsa bile olmasin istedim ogrendigim gun son sigarami ictim bi daha icmiyorum canim istiyor evet ama her istediginde erteliyorum erteledikce alistim cok zor biliyorum ama mecbur kalinca birakiliyormus
cactus123 Nurseminn ben öğrendiğim ilk gün bıraktım ki normal de bir paket içerdim günde bir tane bile içmedim şuan 16 haftalık olduk ben kafamda bitirmiştim hamile olursam içmem diye öyle de oldu
gizemvatanseverbal Ya yediğiniz yemeği oksijeni ve suyu bebeğinizle paylaşıyorsunuz, sizin keyfiniz için daha bir parmak bile olmamış bebek ciğerleri için değer mi acaba? 🥲