Fundaltas Merhabalar hamis anneler ve anne olanlar 😊 seker sorunu yaşıyor musunuz ? Erken zamanlarda boyke bir sorunla karsilastiniz mi ?
prensleriminannesii Fundaltas 2 tane halley yedim mahvoldum halsizlik baygınlık uyku hali kusma 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ilk hamileligimde bukadar erken baslamasti 14 hastalığım bu sefer erken başladı sanrm
Pinkyy Fundaltas bende de aynı sorun var,evde ölçüm yapıyorum ama dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime filan,bi dikkat etmesem fırlıcak anında..
Fundaltas cgmnmelike bende 4.5 aylik hamileyim bende surekli ölçüyorum.. hep dikkat ediorm ama 2 gundur yüksek çıkıyor anlamadim...
Merry44 Fundaltas benimde öyle ama beyaz ekmek pirinc ve cay sekerinden uzak durmaya basladigimdam beri iyi sükür...
Fundaltas prensleriminannesii pekii ilacla falan mi kontrol altina aldiniz ? Insan kafaya takıyor ister istemez hele ki ilk hamilelik olunca
prensleriminannesii Fundaltas yok ilaç filan vermedi doktor tatlı kesinlikle ymeiceksin ekmek makarna pirinç pilavı vs yemcieksin dedi ama hamilesin insanın cani çekiyor işte
Fundaltas Aminea yok suan oyle bir durumum.. 1 ay evde ölçüm yapiorum . Doktor ölçüm bitince gel dedi sonrasında idrardan örnek alip bakacakmış.
prensleriminannesii Aminea sekerin yüksek çıkıyorsa zaten sekerin vardır neden tekrar yükleme yapılıyor ki. Benim doktorum yeyince çıkıyor tekrar bebeğe şeker yüklemeye gerek yok belliki var dikkat ediceksin dedi
Svnccnr Benimde glukoz ve hemoglobin a1c normal değerden düşük çıktı çarşamba gidicem doktora bu ne demek acaba
Fundaltas Pinkyy kesinlikle benimde olee hele fazla hemen firliyor.. her gun de insan ayni seyleri yiyemiyo.
TugbaveBebisi Fundaltas 26 haftalık hamileyim hafta başında şeker testine girdim doktorun dediğine göre sınırda çıktı,ilave birşey yapmaya gerek yok sadece beyaz ekmek pişav makarna ve şerbetli tatlılar yasak dedi.Bende dikkat etmeye çalışıyorum işte ☺️