Aysenur22-
Ben bebek baba takım şeklinde yaptırdım eşim koyu bjk li bende tişört zıbın şeklinde takım yaptırdım çok mutlu olmuştu tişörtün üstünde Baba kartal diğerinde yavru kartal yaziyo kartal fotosu var.. ayriyeten de başka bı zıbın ondada dünyanın en mükemmel babası olmaya hazır mısın yazan bı zıbın, ilk adım ayakkabısı ,çorap ,ilk fotoğrafım yazılı çerçeve içerisinde ilk ultrason fotoğrafı ,emzik bide bebeğimin agziyla bı mektup yazdım ve gebelik testini hepsini bı kutuya koydum bide özel yazılı bento pasta yaptırdım Bu Yıl ki hediyen benim babacim yaziyodu pastada..Birde harfli pano aldım masaya koydum üzerine Anne&Baba oluyoruz yazdım ..Güzel mumlu güllü romantik bı masa hazırladım…Masaya götürmeden önce birde iki paket sigara almıştım eşimin vazgecilmezi..3 4 sigaranın üzerine baba oluyosun ,artık 3 kişiyiz ,Babacim seni çok seviyoruz gibi şeyler yazdım kalemle sigarayı verdim içinden bı kaç tane çekmesini istedim çekti şok oldu beklemiyodu öyle bişey sonrada masa sürprizi hediyeler her bir detayına ayrı şaşırıp ayrı mutlu olmuştu 🥰çok güzel bı ani oldu bende eşimin doğum gününde yapmıştım bunu
(Yukarda kutu dışında fikir aramissin ama ben böyle yapmıştım yani)