Ygmr01 Deniz suyu spreyi mi alınması lazım yoksa serum fizyolojik mi ? Ya da ikisi aynı şey mi ? Hiç bilgim yok ne yazık ki bu konu hakkında. Araştırdım videolar izledim ama pek anladığım söylenemez. Deniz suyu spreyi yenidoğan için uygun mu sıktıktan sonra aspiratör ile mi çekilmesi lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de hangi markayı almam lazım
babygst Ygmr01 serum fizyolojik canım sonra da aspiratörle çekilmesi lazım ben bunu günde iki defaya kadar yapıyorum genellikle bir defa yapıyorum çocuğu rahat uyuması ve beslenmesi için gerekli
MorKelebek54 Ygmr01 doktorum bana serum fizyolojik al dedi onu sıkıp cekiuorum. Bide onemli bi uyarida bulunayim doktorum soyledi bana da. Hatta kontrolde bebegimde uygulayip gosterdi nasil yalilmasi gerketigini. Serum fizyolojigi sıkarken bebegin kendi sagina cevirin kafasi. Cigerlerine su kaçarmis diger pozisyonlarda. O yuzden mutkaka bebegin kendi sagina devirip o sekidle iki burun deligine sıkın. ☺️☺️
Ygmr01 MorKelebek54 aa onu bilmiyordum araştırırkende hiç görmemiştim. Teşekkür ederim. Daha doğum yapmadım. İnşallah doktorum bana da gösterir. Ben erkenden bilgi sahibi olmak istedim çok sağolun🌸🙏
ateenmommy Serumu sıkıp aspiratör ile aspire ediyorum. Her gün banyo yaptırıyorum, banyo esnasında da iyice yumuşamış oluyor içerideki mukuslar, her gün banyo sonrası 1 kez yapıyorum. Hiç tıkanıklık yaşamadık 🤍
Ygmr01 Serpilmas arkadaşımda onu kullanıyordu. Ama onun çocugu 2bucuk yaşında emin olamamıştım. Teşekkür ederim
mervemurat16 Ygmr01 öncelikle bebeğin burnu neden tıkalı onu araştıemak lazım benim kızımında tıkalıydı önce kbb ye götürdüm alerjik olabilir dedi benim alerjim var ve burun etim hep şişer(mevsimsel)ilaç veremediği için çocuk doktoruna yönlendirdi fizyolojik serum kullandık ama şırınga ile değilde damla şeklinde kullandım önce iki veya üçer damla damlattım nefes durumuna göre sonra yarım saat bekleyip aspiratör ile çektim.Zaten damla haşpurmasına neden oluyordu böylece genizi açıldı
Ygmr01 mervemurat16 ben daha doğum yapmadım. Önceden fikir sahibi olmak istedim. Doğumdan sonra doktora danışıp alınacak bir şey mi sizce
mervemurat16 Ygmr01 ben önce aspiratör almıştım bulunsun diye ilk zamanlar çok tıkanma olmadı bizde 1.ci ayı dolunca doktora gittik nefes alımında zorlandığı için.Fizyolojige alışmasın zaten doğal yolla açılması en iyisi.Zaten fizyolojik veya deniz suyu kısaca burun spreylerinin çok fazla kullanımı önerilmiyor büyüklerde bile bağımlılık yapıyor
Ygmr01 mervemurat16 her ihtimale karşı yine ben alayım. 29. Haftadayım erken daha biliyorum ama en azından dursun. Umarım dediğiniz gibi gerek duymadan doğal yolla halledebiliriz. Teşekkür ederim yardımınız için
MorKelebek54 Ygmr01 ne demek☺️ koktrole gittigimizde doktorunuza sorun kendisi yaparak gostersin size anlatilani yapmak baska gosterileni yaomak baska canim saglikla gelsin bebjs☺️