Zeyna_12 Kızlar kaç kilo ile hamile kaldınız ve şuan ne durumda kilo kıyafetleriniz oluyor mu üstünüze
kardelengurler7 Zeyna_12 ben 86kiloyla hile kaldım canım ilk aylar 80kiloya kadar düştüm şimdi 82 kiloyum 21 haftalık olucaz yarın
biranne__ Zeyna_12 sadece pntalonda sıkıntı yaşıyorum 50 kilo oldum 10 kilo aldım sadece yani ve 29 haftalık
Bendiyebiri_ Zeyna_12 49 ile hamile kaldım sonrasında kilo verdim serumlarla tekrar 49 kilo oldum şuan 53 kiloyum bir alıp bir veriyorum bı gobegim cikiyo bı gobegim.yok 😂
Zeyna_12 kardelengurler7 bn 68 ile hamile kaldım 29 haftalık olucam iki güne bayadır tartılmadım ama 80 i gecmişimdir ve maalesef kıyafetler olmuyor üstüme ağlamak istiyorum şuan bile giyineemedim diye ağlıyorum
kardelengurler7 Zeyna_12 ağlama kız gelip geçici bunlar hormonlar tavan tabi normaldir ağlaman sıkma canını doğumdan sonra verirsin hepsini
deryaa_milena Zeyna_12 sizinle aynıyız 68 kilo ile başladım dün tam 80 kiloyu gördüm 29+2. Yemeyim diyorum bebeğime kıyamıyorum abur cubur hamur işi fazla yemedim çoğunlukla sağlıklı besleniyorum yine de kilo aldım daha nerdeyse 10 hafta var kara kara ne yapacağımı düşünüyorum 🥲
bubuiledudu 56 ile hamile kaldım 54.50 a düşmüştüm Bi kaç gündür yine 56 çıkıyorum 15.haftadayim henüz. Göbeğim belli olmaya başladı ilk gebelik
miamom Zeyna_12 25+6 dayız paşalar gibi 10 kilo aldım 😂 kızım prensesim de 800 gramdi en son yani genel olarak bebişe değil de göbüşe almışım gibi sanki 😂 çok yedim çok nasıl gider bu kilolar bilmiyorum hiç 🫠
Moms_k Zeyna_12 53 kilo ile hamile kaldım ilk aylar kusmaktan kilo verdim şuan 33+4 haftalığız 55 kiloyum
Moms_k Zeyna_12 ilk 3-4 ay kusmakla geçti zayıfladım sonrasında arayı anca kapattık, hep bebeğe faydalı şeyler yemeye çalıştım. Çikolata ve tatlıdan tiksinmiştim yeni yeni başladım, farklı bir şey yapmadım açıkçası bebeğin gelişimide iyi çok şükür ☺️
Hulo2105 Zeyna_12 29. Haftaya giricem yarın 7.5 kg aldım sadece karnım var bir de göğüslerim büyüdü. Göğüs altından bollaşan elbiselerim vardı eskiden onları giyiyorum birde hamile şortu aldım üstüne 3-4 tane bol tişört aldım onları giyiyorum. 68.5 ile hamile kaldım 76 yım şimdi