iremd-1798 Ebruska_92 kardeşim ikizler tüm özelliklerini taşıyor hem alıngan hem huysuz şımarık valla anlaşması çok zor bir de ergenlik çağında aman aman 😅😅 bende yengeç burcuyum kızımda yengeç olsun istiyorum 🥰
benim-kalbim-o Ebruska_92 ikizler olmasın ne oluyorsa olsun. Oğlum ikizler yakında kolundan tutup kapının önüne atacam o derece 🤣
Mer3459 Ebruska_92 kesinlikle yengeç Kaynım ikizler Abim yengeç Kesinlikle yengeç o yüzden 10 temmuzda doğsun istiyorum 🤪🤪
Ozgis1s Ebruska_92 cinsiyetine de bağlı ama bence açık ara yengeç. İkizler aslaaaaa çekilmez ne kızı ne erkeği ilallah ettirir söyliyim 😂
Ebruska_92 benim-kalbim-o Yengec için cok aglak duygusal diyorlar ben atılgan bi çocuk olsun istiyorum ikisi arasında kaldım
benim-kalbim-o Ebruska_92 yengeci bilmiyorum ama benim oğlumda duygusal biraz ama maşallah çok zeki burcunun özelliğini taşıyor ve girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor
Emirr16 Ebruska_92 o kendi kişiliği ile alakalı bence çünkü oğlum yengeç burcu 5 yaşına girecek ama benden çok tanıdığı vardır girdiği ortamda herkes ile tanışır sohbet eder. özgüvenli hareketli ve girişkendir😄
sumkiz Yengeç ağlak değil. Yengeç duygusaldır. Hislidir. Ama yetiştirilme tarzı ortamda sevilme durumu vs etkilidir. İkizler biraz zordur. Bu da onaylanmıştır 😅 ama kadını çok titiz hamaratlıdır mesela. Neyse sağlıklı olsun inşallah.
Ebruska_92 sumkiz İş hayatında ikizler daha basarılı gıbı geldı bana pasif aglak bı cocuk olmasından korkuyorum
nilmom55 Ben ikizler, esim yengec ve kizimiz da yengec olucak sanirim. İkizler olarak en cekilmez ozelligim kararsız oluşum. Ve anim animi tutmaz o yuzden hayat karsi taraftan ziyade bana kendi içimde zor geliyor. Esimin huyu bana gore daha iyi sakindir onun gibi olabilur 😂