Nzlelms Merhaba, 25. haftamdayim bugün denizde yüzerken bir gogus ucumun sizladigini ve acıdığını hissettim neden olabilir? Şimdiden çatlama ihtimali var mı? Sıvı akıntısı ya sızıntı gibi bir durum olmadı şu ana kadar
Cosimaniehaus Nzlelms çatladıysa tuzlu su yakmıştır belki. Denize girme konusunda olumsuz pek bir şey söylemiyorlar aslında.
Tugcev Nzlelms çatlamalardan kaynaklı mı denizden kaynaklı mı bir tahminim yok ama 25. Haftada çatlamalar normal mi sorusuna cevap vereyim şu ana kadar hiçbir şey yokken tam 25+1de çatlamalarım bir anda başladı 🤦🏼♀️ olabilir yani
Nzlelms Minigiim-vebenn52 hayır doktoruma sormadım. Enfeksiyon açısından mi söylüyorsunuz? Havuz riskli olabilir ama deniz konusunda doktorlar bir risk görmüyorlar diye biliyorum. 10 senedir kronik mantar sorunum olduğu için de yeni bir enfeksiyondan korkmuyorum sadece idrar yolu olabilir ama o da denizden olmaz diye düşünüyorum kirli bir deniz olmadığı sürece
Minigiim-vebenn52 Nzlelms bilmiyorum ben gitmemiştim hamileyken ya idrarını yapan bile var denize sonuçta doktorlar önermiyor Göğüs ucu acısı hamilelikte normal bişiy uyarmayın göğüsleri geçer zaten devamlı olmaz