tugbalisan_ Hanifeee öncelik tabikii sağlıklı olmaları ama bende çok merak ediyorum inatla göstermesede 😅
Hanifeee tugbalisan_ 1 hafta önce gittim gostermedi bellı olmuyo dedi bir pipi de goremıyorım deri Yarın ozele gıtcem 18+4
tugbalisan_ Hanifeee 13+2 canım ama aslında normal daha bu haftalarda 16.haftada netleşiyor ama benim doktorm tahmin bile söylemiyor🙄
Meryem2200 tugbalisan_ ayni durumdayiz benim doktorda tahminde bulunmuyo kesin 16. Haftada soylicem diyo 🙄
berjerdekikaolikalev Bende bugün doktora gittim ilk doktorum %70 kız diyebilirim kalan kısmı da yanılma payım olsun dedi. Çok hareketliydi biraz bekledik durulsun ense ve burun ölçülerini alabilelim derken pozisyon değiştirdi ve bacak arasında çıkıntı gördük 🙈 Çok merak ediyorum ama şuan diğer ayı beklemekten başka çarem yok 🤗 Sadece sağlıklı olduğunu herşeyib yolunda olduğunu bilmem de yeter aslında çok şükür 🤗🤗
berjerdekikaolikalev Hanifeee İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız Allah gönlünüze göre versin🥰 kaç haftalıktınız