Nezakettt Şeker yüklemesi yapıldıktan sonra doktorum dahiliyeye ve diyetisyene git az yüksek dedi ama referans aralığında gözüküyor sizce yüksek mi kızlar [https://mutluresim.com/images/2024/06/06/zHElHF.jpg](https://)
Liv3652 Nezakettt birinci saatteki biraz sınıra yakın çıkmış ama direk diyetisyenlik gibi gelmedi bana doktorunuz dikkat etmek için yollamıştır sanırım açlık ve ikinci saat normal çünkü
Busestl Nezakettt benm 1. Saatim 181di dahiliyeye yönlendirdi dahiliye de sınır 180 dedi . Ama bi görün kadın doğumcuya göre sınır 140 dagiliyeye göre 180 sınır dediler 75gr glukoz için dahiliye diyetisyene yönlendşrdi diyetisyen bi liste yaptı ona uyuyorum açlık tojluk ölçğyprum her öğünde
Tubiiy1 Nezakettt benim 88 - 164 - 92 çıktı bana bisey demedi 75 gr içtim. Evde pazar kahvaltısından sonra ölçmüştüm 180 çıktı ama tatlı reçel falan yemiştim. 50 gr da sınırı 140 koyuyorlar diye biliyorum hatta hastaneden hastane ye bile değişiklik gösterebilyormus.
Busestl Nezakettt evet şeker makinası aldım kendim ölçüp yazıyorum kapıda her öğün sonra 15-20 günde bir dahiliyeye ve kadın doğuma gösteriyorum Açlık : 70-95 Tokluk : 80-140 arası olması gerekliymiş şeker ölçümlerinde hastane diyabet hemsiresi öyle söyledi
Busestl Tubiiy1 evet 75gr glukozda sınır 180 yani şeker yüklemesi yaptıgında 180in altındaysa problem yok yakın yada yüksekse şekerin var sayıyor ve 2.saatte önemli somra eger dahiliye ve diyetisyen şeker takibi isterse 1.saat tokluk sınırı 140
Tubiiy1 Busestl anladım şeker yüklemesini yaptırmadan önce biseylerden şüphelendi mi doktor görümceme ve arkadaşıma suyu fazla diye yaptırdı. Bende çok paketli gıda tüketiyorum diye kontrol amacı yaptirdim.
Busestl Tubiiy1 yok şeker haftası geldiğinde şeker yüklemesi yapılcak dedi yaptık şüpheyle alakalı bir durum yokdu
yokusbebek Tubiiy1 Benim suyum normal seviyede. Ama doktorum muhakkak yapalım bu konuda taviz yok dedi. Ben de çok fazla paketli ve şekerli gıda tüketiyordum. O yüzden endişelendim. Yaptırdım.
Nezakettt yokusbebek yokusbebek yani işte bugün gittim diyetisyenle dahiliyeye dahiliyeci normal yüksek değil dedi diyetisyende aynısını dedi liste verdi korktuk o kadar da