Evet kızlar panik atak ve herşeyden korkan sırf korku nedeniyle ilk doğumunu genel anesteziyle yapmış bi anne olarak size umut olmaya geldim . Normalde 06.06.2024 de saat 8 e planlamıştık doğumumu doktorumla benim pazartesi gününden mide bulantım başladı aşırı derecede bı bulantı ama işte ne yesem kusuyorum böyle bı halsizlik bı sıcak basması üstümde bildiğiniz Sürünüyorum yani siz düşünün baş ağrısı desen hat safada neyse bu şekilde ben akşama kadar dayandm akşam artk en sonunda başımın ağrısına bulanık görmeye de başlayınca acile gittim acilde nst bağlandm tansiyonuma bakıldı ki tansiyon olmuş 14-8 sancılar almış başını yürümüş hooop gebelik zehirlenmesi belirtileri preaklempsi acil sezeryana alıyoruz seni dediler hemen evden doğum çantası geldi Allah’tan hazırdı bundan ötürü hiç birşeyi son güne koymayın derim öneri olarak. Ve ben takipli olduğum hastaneye doğru yola çıktım doktorum çağrıldı hastaneye geldi kontrol etti oda aynı şekilde doğumu onayladı ben tabi korkuyorum dualar ağlamalar yanımda eşim var sadece o benden daha panik 🙂 neyse beni ameliyathaneye indirdiler saat gece 1 de ben korkuyorum beni genel anesteziyle ameliyat edin diye ağlıyorum doktorum diyor hayır aslanlar gibi de yaparsn hiç korkma moral veriyor falan oturdum belimden iğneyi yaptılar normal iğne işte vurup uyusturdular sinek ısırığı ağrı sızlama bile olmadı hiç sonra yattım üstümü örtüler yatar yatmaz iki dakika geçmedi bebeğim başladı ağlamaya ama nasıl ağlamak o ortalığı yıkıyor 🙂🧿 sesine kurban olduğum. Hiç bişey hissetmiyorum tabi ben o arada bebeğime odaklandm zaten onu giydirdiler bana gösterdiler çıkardılar beş dakika geçmeden dikimimde bitti hoop masadan kaldırdılar odaya doğru çıkardılar odaya geldik bebeğimde solunum sıkıntısı olduğu için kuveze alındı alınmadan önce geldi öptüm kokladım götürdüler beni giydirdiler ağrı kesicim takıldı ışıklar kapandı uyuduk biraz bundan ibaret herşey bu kadar hızlı ilerledi ve kolay ağrı kesiciler aşırı rahatlatıyor zaten hiç merak etmeyin korkmayın gerçekten korkulcak bişey yokmuş. İnşallah sizlerde atlatıp kucağıniza alırsınız yavrunuzu ben bugün yine gittim kucağıma falan aldm mutluyum 🫶🥰🥹