Ozlemtna Merhaba arkadaşlar bugün ishal oldum aşırı muz yedim patates yedim kahve yedim yok geçmedi eczaneden probiyotk aldım orzax in bigflor probiyotik diye verdiler doktorum izinde soramıyorum gebelikte kullanan varmi kullanabiliryim
elifozkann Ozlemtna ishalin çözümünü biliyorum bir tatlı kaşığı kadar türk kahvesinin üstüne 3-4damla limon damlatın ve yutun
Asd123asd Ozlemtna bence acile falan git çünkü bir günde 8 defa diyorsun. Vücudun su kaybediyor. Havada sıcak o yüzden riske atma kaç haftalık hamilesin ?
elifozkann Ozlemtna magnezyum kullanıyo musun o da ishal yapıyor. Sorduğunuz ilacı kullanmadım yorum yapamayacağım
Ozlemtna elifozkann evet hergun kullanıyorum kan ilaci zaten bana ishal şeklinde yan etki yapıyordu ama günde bir sefer çıkıyordum bugün 8 filan oldu sanırım tesekkur ederim ilgilendiğiniz icin
Ozlemtna Asd123asd 34+3 haftayim bugün baya fazla çıktım evet simdi kesildi gibi bakicam eğer geçmezse giderim
Ozlemtna Denizdemiralay yok onu yapmadım nekadar yoğurda nekadar nişasta koymam lazım bir kaç saattir çıkmıyorum kesildi gibi inşallah devam etmez bugün mahvetti beni😥